Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Efassor boya siliciyi nasıl uygulamalıyım yardımcı olabilecek var mı??

ozgeozge1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
487
3
68
Saçlarım eylüle kadar sarıydı daha sonra kumrala boyadım,her boyamada diplerle uçlar arasında ciddi bir ton farkı oldu. Şuanda saçlarım diplerden 5 cm kadar kahvrenngi diğer yerler yeşille sarı arası kumral bir renk. Elde etmek istediğim renk aşağıdaki gibi , Loreal Efassor boya siliciyi nasıl uygulamam gerekiyor malum diplerim ve uçlarım ayrı renk boya ,siliciyi uyguladığımda da ton farkı oluşurmu çünkü kahve olan yerler eskiden sarı değildi ,ayrıca 1 cm de kendi saçım çıktı oralarada uygulamalımıyım.Yardımcı olursanız sevinirim.Eki Görüntüle 358426 Eki Görüntüle 358427 Eki Görüntüle 358428

canım benım de saclarım platın sarıydı palettenın altın kumral rengıne boyadım aynı sekılde benım de dıp boyam karameldı bır de 1 cm kendı koyu kahve sacım vardı.boyadım altın kumrala resımdekı rengın bırebır aynısı oldu .sadece dıp boya rengı bırde kendı sacıma tutmadı zaten toplam 5 cm bıseydı farklı renkler .kendın kapatamazsın dıp boya rengını tamamen bence uzman bır kuafore danıs .

ben effasoru kullandım,ama ben kullandığımda saçlarım tek renkti,çok koyu siyaha yakın bi kahveydi,ben iki paket kullandım,içine saç kremi badem yağı falanda koydum,bayaa bolca bi karışım hazırladım,ve şampuan yapar gibi kafama boca ettim,elimle de sürekli masaj yaparak hertarafına dağıttım,yaklaşık 10-15 dk kadar durdu saçımda ama dediğim gibi bu süre boyunca hep kafama masaj yaptı, her tarafı eşit açılsın diye,benim amacım sarı değildi o yüzden çok bekletmedim,sonuçta açık kahveyle karamel arası bi renk çıktı,öyle fazla bi yıpranmada olmadı,umarım yardımcı olur.

Peki acaba sıcak su ile mi karıştırdınız yoksa peroksit ile mi

Bi sorum daha olcak.eski Saç renginiz boyaydı sanırım siyaha yakın olan,efossoru uygulayınca saçlarda renk açmamı yaptı,yoksa eski orjinal saç rengine mi döndü?Yani normalde boyayı akıtan bir ürün olduğu için uygulanınca kendi saçınıza dönmesi gerekmez mi?

ılık su ile karıştırdım diye hatırlıyorum,peroksit kullanmadım,boya silici olayına falan fazla inanmayın bence,normal orielden pekte bi farkını görmedim ben,sadece fazla yıpranma olmadı,ama sonuçta bende içine badem yağı,saç krami falan koydum,buda yıpranmayı azaltmış olabilir,benim kendi saç rengim,koyu kumral,ama dediğim gibi,açıcıyı uyguladıktan sonra ortaya çıkan renk karamel açık kahve arası bişeydi,yani saçımdan boyayı falan silmedi,ama tabii benim saçım yıllardır boyanıyor,dipten asıl rengi çıkmasa ben bile rengi unutucam,belki bu silme olayı birkez falan boyanmış saç için geçerlidir,kolay gelsin...

Anlıyorum peki teşekkür ederim çok yardımcı oldu verdiğiniz bilgiler,ben zaten yıpratma olmadığı için tercih ettim

Sonrasında saçlarını hangi boya ile boyadın
süvari kozmetikte tek tek varmış ama ben affinage eraser aldım memnn kladım yıpratmıyo hiç

İlk defa duydum o markayı :26:

Ozge uygulandın mı sacına

2 kez siliciyle açmayı denedim :/ saçlarım gram açılmadı .Hadi onu sktr ettim ,saçlarıma verdiği zarar çok büyük .
Saçlarım şu an iplik gibi. Ben yandım ,siz yanmayın.
Yarına ilk işim saçlarımı kestirmek olacak .

aa naptın canımmmolmadı mı nasıl ya;??? inanamıyorum
ben saçımı 7 ye boyadım hala kızıllık var tuttu ama koyulaştırdı saçımı gönderirim sana
napcaksın

aa naptın canımmmolmadı mı nasıl ya;??? inanamıyorum
ben saçımı 7 ye boyadım hala kızıllık var tuttu ama koyulaştırdı saçımı gönderirim sana
napcaksın

dünden beri ağlıyorum canım ya saçlarım 1 ton fln açılmıştır anca .
açılmasını geçtim ,saçlarım süpürge gibi oldu o bakımlı saçlarımdan eser kalmadı .Hani diyorlar ya zararsız fln diye ,bk zararsız saçımı öldürdü resmen .
tatlım keşke gümüş boya koysaydın içine.

Ben birazdan çıkıp ,saç serumu fln bakacağım .büyük ihtimalde kestircem .

Son düzenleme:
canım benımkının halını görmüştün ya saçlarımı onun gibi mi duruyo kuruyunca?
bak tatlım bulursan magicare serum al hakkaten 9 liramı ne çok üzüldüm şimdi gümüş bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…