• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal dore bakır

comebaby

tek yumuta ikizlerim
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
1.226
6
116
İstanbul
ark. şu an saçlarımda palette bal köpüğü ile açık papatyayı karıştırıp boyadığım renk var ama çok açık oldu isteğim dışında üzerine lorealdore bakır yapsam olurmu nasıl bir renk olur

ark. şu an saçlarımda palette bal köpüğü ile açık papatyayı karıştırıp boyadığım renk var ama çok açık oldu isteğim dışında üzerine lorealdore bakır yapsam olurmu nasıl bir renk olur

canım şu anki saçının resmini koyabilir misin ? annem de bal köpüğü ve papatya aldı ama boyamaya cesaret edemedi henüz. paylaşırsan çok sevinirim boshayallersmile

şu an resmim yok yarın çekip ekliyeyim benim 2.boyam bu ilk boyamada daha güzeldi ama şimdi epey sarı oldu 2.boyamada ben bu kadar sarı istemiyordum birde saçlarım çok sertleşti oda sanırım açık papatyada acıcılık var ondan

şu an resmim yok yarın çekip ekliyeyim benim 2.boyam bu ilk boyamada daha güzeldi ama şimdi epey sarı oldu 2.boyamada ben bu kadar sarı istemiyordum birde saçlarım çok sertleşti oda sanırım açık papatyada acıcılık var ondan

3 gün oldu eklemiceksin sanırım boshayallersmile

Back