• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal casting kızıl siyah..

feyza25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
912
5
116
Diğer
saçımı normalde patlıcan moruna boyamıştım ama üzerinden 3 ay geçti artık aktığı için saçım kahve tonlarında...bende markette loreal casting kızıl siyah boyayı gördüm..bu nasıl bir renktir..kullanan var mı?..siyah ismi geçtiği için boyarsam acaba geri dönüşü varmıdır..yani üzerine tekrar boya yapabilirmiyim...yoksa akıtmam mı lazım yine...

siyah renk akmaz annca kuaförler silici yapıyo oda biraz yıpratıyo saçı.rengi de açılmaz anca bekleyip dipleri çıktıkça boyayacaaksın.ne renk olmasını istiyosunuz?

kızıl siyah bundan yaklaşık 10 yıl öncesinde vardı sonra kaldırıldı demek şimdi tekrar çıkarmışlar.normalde siyah duran ışık altında kızıllık veren renk

Patlıcan moru yakışmışsa bu renkte yakışır sanıyorum :) Açık renk tenlere gider bence.. Pekte hoşuma giden bir renk değil açıkçası çok daha hoş kızıllar var.. Ortaya nasıl bir şey çıkıyor bilmiyorum ama yinede o yeni ışıltılı siyahlar koleksiyonun saçı fazlasıyla parlattığını duymuştum :) Bende bitter çikolatasını deneyeceğim..

ben esmer tenliyim...aslında kızıl tonlarını da seviyorum..kararsızım...bu kızıl siyahı boyayıp üzerine tekrar kızıl olma şansı varmıdır...ama siyah kelimesi geçince biraz çekinmeye başladım..siyahın üzerine boya tutmuyor çünkü..

kızıl renkte palette iyi diye duydum..esmer biri olarak hangi kızıl tonu önerirsiniz?..

canim ben boyamistim daha once hiçte o kadar koyu durmuo çok hos bi kizili var ama normal isiktidada gunes isigindada siyah gibi durmuo hiç kizil oluo direk ama ben kendime yakistirmistim guzel duruyo çok akio çok çabuk akio bide nerdeyse ayda bir boyuyodum ben belki amonyaksiz oldugu için boyle simdi saçlarim siyah ama yinede dusunuyorum acaba yine boyasammi fakat simdi yaz gelio bu sicakta bu kadar akan bi renk olmaz die kisa erteledim

Back