• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal casting hangi rengi?

canım gerçekten de resim çok büyük.. koyu bir renk tercih ediyorsan kestane şekeri güzel bir renk.. ben boyarken fön makinasıyla ısı vermiştim.. renk daha canlı çıkmıştı şimdilik memnunum, daha 1 hafta oldu boyayalı.. organik natural colors'ı da deneyebilirsin.. castingde amonyak yok ama resorsinol var o da yıpratıyor saçı.. bahsettiğim organik boyada ise resorsinol ve amonyak yok.. fakat ısı vermen lazım boyayı bekletirken.. bol şans..

resim çok büyük canım ve saçların koyu gibi ..siyah gibi duruyo..
koyu renklerde istediğin rengi ilk boyamada elde edemezsin..
özellikle bu boyada..saçının tam fotosu ve rengi tam olarak ne ona göre yardım edelim.
.

ben kumralına boyadım çok memnun kLDIM cnm ama saçın çok koyu yine koyu çıkacaktır ne boyarsan boya.ama koyu olmasını istemiyorsan bir kaç ton açık boya

zemus cnm ck tesekur ederm resmi kucultugun icin ben yapamamistim ya biliyorum cok kotu renk cunki siyaha boyadm ama sacim cok yiprandi ve artik sacimin rengindende skldm casting iyi diye duymustum ama szce hangi renk guzel olur cikolata hosuma gtti ama blmiorum yne onerilernizi beklorm cnm

tatlım saçın çok koyu ne yazık ki sadece biraz ışıltı katabilirsin. eğer saçlarının uçları siyah, dipleri kendi saçınsa diplerin açık olur kötü bir görüntü olur.
onun 200 yada 300 numarası yine güzel parlıyo ama yine siyah olur.

acık renk mı koyu renk mı ıstedıgını yazmamıssın sanırım ..sacların cok koyu acar mı bu renk bılmıyorum ama ekledıgın katalogtan ben 834 ü cok begendım ...

ben cikolatayi begenmistm acik renkte ıstemıorm ya koyu yane kahverengi tonlari ma icinde hafif kızıl olsn istorm henuz ole bi renkte bulamadm

cnm bu boyayla sacını acamazsın hele ki siyah imkansız gibi duruyor çok açık bi renk alman lazım ama eğer diplerin çıkmışsa diplerin açık diğer yerler koyu olabilir bence git kuaföre actır sacının rengini ve istediğin renge boyat daha sonra beğenirsen aynı rengi kendin evde boyarsın ama siyah saçı açmak çok zor... çikolata kahve ya da çikolata karamel hoş durabilir daha açık renkleri tercih etme ten rengin koyu gibi kötü durabilir ama karar senin...

cnm bu arada eğer kızıllık istiyorsun kestane tonlarına boyayabilirsin çünkü kestanede kızıllık var

canım öncelikle sana kendi tecrübemi aktarayım benimde aynı böyle kakao kahve koyu bi renkti saçım siyah gibi, açık kahveye boyayınca dipler tuttu diğer kısımlar hiç tutmamıştı..

kolestonun röfle setini alıp koyu olan saçlarımı açtım..turuncuya döndükten sonra saçım lorealin kestane şekerine boyadım gerçekten güzel bi renk kızıllıkta istiyosan eğer tam sana göre..aşırı kızıl değil ve lorealin renkleri gerçekten çok doğal duruyo..bu ayda lorealin koyu kumralına boyadım ama yine bu ayda kolestonun röfle setyle saçımı açtım ondan sonra boyadım..çünkü uçlardaki siyahlar kolay kolay açılmıyo..kuaföre gitmemeni kendin evinde boyamanı tavsiye ediyorum..çok para alıolar ve istediğin gibi de olmuo..

sitede yeniyim, bana da yardımcı olursanız sevinirim..

ela gözlü, beyaz tenliyim. ama kaşlarım siyah. saçlarım küllü kumral doğal rengi ama geçen hafta gölge yaptırdım. çok açık yaptı kuaför, röfleli gibi. saçımı şimdi loreal casting renklerinden birine boyamak istiyorum. fazla iddialı olmayan, doğal duracak bir renk olsa..

ne dersiniz?

ya bana kuaforde hep sıyah snı bogmus dıyolar kızıl yapalım dıolr ama korkuyorum arkadslarımda kızıl yakısır dıyor ten rengımde bugday aslında acık ten renklıym ama gunes cokn yakıo ondn ama busene kahveli kızıl tonlarını denemk ıstıorum bıara sacımı actım cok yıprandı ya onun ıcn sacımı actırmak ıstemıyorum

Back