Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal castıng colors ile saclarını sarıya boyayanlar varmıııı

_pink

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
214
11
318
39
Kızlar loreal castıng colors ile saclarını sarıya boyayanlar varmıııı

Kızlar ben dokmeden saclarımı koyuda olsa bıraz sarı ıstıyorum kendı sac rengım koyu kumral..malum oryal mahvettı sacımı Duydukı amonyaksız boya saca zarar vermıyormuss aranızda bu markadan sarıya boyayan sacımı dokmedı dıyen varmı

ben hiç kullanmadım fakat bi arkadaşım yıllarca kolestonla mahvettiği saçlarına lorealin çok dha ii geldiğini söyledi.hem fazla yıpratmıyormuş hemde diplerde turunculuk daha az oluyormuş

loreal casting serisi saçı zla açmıyor içinde amnoyak olmadığı için saçın açıksa belki tutarama koyusa açık istersen tutmaz canım

ben hiç kullanmadım fakat bi arkadaşım yıllarca kolestonla mahvettiği saçlarına lorealin çok dha ii geldiğini söyledi.hem fazla yıpratmıyormuş hemde diplerde turunculuk daha az oluyormuş

canım haklısın koleston ıgenc bı boya markası ya benımde sacımı hep koleston mahvetti..ilgın ıcın tesekkurler

loreal casting serisi saçı zla açmıyor içinde amnoyak olmadığı için saçın açıksa belki tutarama koyusa açık istersen tutmaz canım

evet canım amonyak olmadıgı ıcın zarar vermıyor demekkı..sacım cokta koyu deil kendı rengım kumral ve oryalle 10 dakıkada acılan bı sacım var..ama oryalı aslaa ama aslaaaaaa surmem sacıma kolestonuda tabi..platınde ıstemedıgıme gore en acık olan boyadan deneyım bı ozaman ılgıne tesekkurler

casting serisinde bildiğim kadarıyla sarı yoktu..eklenmiş mi? en açık renk 8 tonlarıydı diye hatırlıyorum ki o da ancak boyasız saçta açık tutar...casting ciddi renk değişimleri yapamayan bir boya, içeriğinden ötürü..

bende en açık balkopugu rengını gordum castingde.. smdı nette baktm bıde bu varmıs.. diğer boyalar bile saçları az açarken bu asla açmaz..

bu baya açık görünüo ama hiçbi markette grmedm

Eklentiler

• $imagesdddd.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 101
bu baya açık görünüo ama hiçbi markette grmedm
evet canım bende tam bundan bahsetmıştım bu rengı bulursam bende denıycem..bence sacı sıyah olmayanlar denerse bıraz acabılır..umarım dokmez bu boyada sacımı yaa koleston mahvettı cunku :84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…