• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal casting çıkolata kahve kullananlar??????

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
kızlar bu renk cok hoşuma gtti ama koyu olur diye cekınıyorum su an saclarım akmış çıko karamel rengınde.sizce napayım tkrar cıko karamelmi yapayım?kullanan boyayan arkdşlar bilirler cok mu koyu oldu?:nazar::enbuyukkk:

ben castingin çikolata karamel kullandm önceki saçım kumraldı gayet hoş duruyo.. koyu durmamasını istiyosan onu yap bnce ;)

her çikolatanın içinde biraz kızıllık vardr en azından ışıkta öyle yansır yani ;)

daha önce bu renk boyamıştım saçta çok hoş duruyor. kahve gibi görünüyor ama güneşte kızıl yansımalar yapıyor çokta koyu olmamıştı tavsiye edebileceğim bir renk ...

ben çikolata brownisini kullandım casting serisinin..hafif bni kızıllık verio aktıkçada çirkinleşen bi renk değil..

ben çok açik bir saç rengi ustune denemistim çok guzel olmustu oyle asiri koyu bisey olmadi ama çabuk akti bende :D gerçi o zamanda bende çok hos olmustu :D

ben çok açik bir saç rengi ustune denemistim çok guzel olmustu oyle asiri koyu bisey olmadi ama çabuk akti bende :D gerçi o zamanda bende çok hos olmustu :D
canım açık zeminin üstüne boyadığın için çabuk akmıştır..ama açık zeminde daha hoş durmuştur gibime geliyo. yerimseniben

canım çikolata kahve nasıl olcak boyadığında söyler misin.bende boyamak istiyorum ama koyu olması istemiyorum

canım haftasonuna boyayacgım anca.(regl donemımde oldugum ıcın cesaret edemedım:( ) resım eklerım ınsallah haftaya fıkır olur sanada

canım haftasonuna boyayacgım anca.(regl donemımde oldugum ıcın cesaret edemedım:( ) resım eklerım ınsallah haftaya fıkır olur sanada

ben de çok merak ettim nasıl oldu?? benim saçlarım fotodaki halinde şuanda kızlar koyultmak istiyorum biraz. önce koleston çikolata kahve yapayım diye düşündüm ama çok koyu çıkıyo siyah gibi oluyo dediler. ben aslında koyu ama içinde hafif kızıllık olan bi renk istiyorum lorealin çikolata kahvesi kutudaki gibiyse eğer benim istediğim gibi. ama saçım bu yani zemin açık aynı renk tutarmı sizce??

kızlar tam benlik bi konu açılmış lorealin çikolata kahvesini aşırı derece merak edenler arasındayımfisfisfis çünkü daha önce arzumun rengini garnier kullanmıstım cok memnun kaldım ama şu an bulamıorum o boyadan :( lorealin 535 i deneyn memnun kalan varsa resim koyabilirse çok sevinicem bir çok kişide bilgi sahibi olucak :kahve:

Back