Saç Rengi ve Saç Boyama loreal casting çikolata brownie 4.32 hakk

tugba59

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
143
1
296
İstanbul
kızlar benim saçlar palettenin kahvesiyle boyalı..lorealin çikolata brownie rengide çok hoşuma gitti.deneyenleriniz var mı acaba..yoksa palettenin çikolata kahvesimi daha güzel olur..ben böle siyah deil ama siyaha yakın canlı bi kahve istiyorum...fikirleriizi paylaşırsanız sevinirim..

browniee karnım acıktı yerimseniben nasıl bır renk o ayol her gun bır yasıma daha gırıyorum

Benim saçım aynı boyanın koyu kestanesine boyalı üstüne bunu boyasam tutarmı sizce?

loreal castıng hemen akıyor hıc kalıcı degil renkler süper ama hemen akıncada bi işe yaramıyor ne yazıkkı

loreal castıng hemen akıyor hıc kalıcı degil renkler süper ama hemen akıncada bi işe yaramıyor ne yazıkkı

Koyu tonları öyle kolay kolay akmaz diye düşünüyorum..Çikolata brovni de güzel bir renk..
Koyu sevenler kullanabilir..Tam koyu bir siyah değil..Ama koyu çikolata gibi bişey..
Ben boyamadım..Boyanmışı vardı..:))

benımkide loreal castıng sıcak çikolataydı koyu bi tondu zaten ama amonyaksız oldugu için kalıcı olmuyor boya cabuk akıyor

slm kızlar ben 1 hafta önce çikolta brownie ye boyadım renk birazcık koyu ama siyah gibi değil saçta harika duruyor ve aynı zamanda parlak canlı bir renk tavsiye ederim... buarada casting çabuk akıyor diyen arkadaşlar var ama ben pek katılmıyorum bu fikre son 2 boya mı bu marka ile yaptım parlak kolay taranıyor saçı yıpratmıyor ve uzun süre de saçta kalıyor akmıyor...

arkadaslar benim saçlarım siyahtı bende 2 yıl aradan sonra geçtiğimiz pazartesi açtım saçlarımı evde ama sonuç koyu sarı turuncu gibi bişi oldu.. bense bakır istiyordum ama simdi vazgeçtim ve koyu kahve mi yoksa loreal casting serisinden bitter çikolataya mı boyasam..işin kötü yanı casting serisi çabuk akıyormus ve beyaz saçları kapatmıyormus yani sarıyı kapatrmı? siyaha yakın bi renk olsn ama siyah olsun istemiyorum.. offf kafam çok karısık saçlarımı ne renge boyamalıyım sizce? yardım edin lütfennn...

Boyadınmı bilmiyorum ama bana Watsons daki bayan Canstinglerin çok dalgalı boya olduğunu eğer saçın orjinal regi değilse mümkün değil tek rengi tuturamazsın dedi, bende Castingin bir sürü rengini denedim ama cidden sonuç 1 kaç ren oldu. Bana Paletteyi önerdi ve hangi boya olursa olsun eğer beyazların var ise dipleri önce boyıcan 30 dk beklicen kalanını ucuna sürücen o zaman hepsi aynı renk oluyor. Beyazın yoksa sorunda yok.

Ben 432 loreal casting creme gloss boyamak istiyorum.Şu an saçımda kestane acaba nasıl durur?Çok merak ediyorum hep kuaförde boyatıyordum saçımı.Ama Bu kez bu rengi denemek istiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…