• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal casting balköpüğü

perik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
95
0
46
Kahramanmaraş
loreal casting serisi balköpüğü aldım ve iftardan sonra boyayacağım...bu boyanın uygulaması biraz farklı kullanan arkadaşlar bana nasıl kullandıklarını anlatabilirler mi...yada direk kullanma klavuzunumu uygulayayım..bir kaç yerde saç kurutma makinasıyla kurutun falan diyorlarda..bide nedenönceden islatıyoruz saçımızı?kullanan arkadaşlar cevaplarsalar sevinirim.....

Canım aynen kullanma kılavuzundaki gibi yap saç kurutmana gerek yok saçında hafif nemli olsun çok ıslak değil ama biz arkadaşımın saçını kuruyken yaptık oda oldu ama sen nemli saça sür derim ben uzmanı bana öyle anlatmıştı hafif nemli olsun dedi sen şimdi yıka saçlarını şampuanlamadan havluyu sar zaten yemekten sonra boyayana kdr alır nemini

Canım aynen kullanma kılavuzundaki gibi yap saç kurutmana gerek yok saçında hafif nemli olsun çok ıslak değil ama biz arkadaşımın saçını kuruyken yaptık oda oldu ama sen nemli saça sür derim ben uzmanı bana öyle anlatmıştı hafif nemli olsun dedi sen şimdi yıka saçlarını şampuanlamadan havluyu sar zaten yemekten sonra boyayana kdr alır nemini

teşekkürler cnm ...

canım eğer boyadıysan önceki ve sonraki halini ekleyebilir misin bu boyayı merak ediyorum :)

canım eğer boyadıysan önceki ve sonraki halini ekleyebilir misin bu boyayı merak ediyorum :)

valla tam bi hayal kırıklığı bence..tamam kokmuyo yumuşacık yıpratmadı saçımı falan ama o kadar koyu oldu ki anlatamam... bu önceki halim $DSCF2739.jpg bunlarda sonrakiler;

Eklentiler

• $DSCF2762.jpg
    $DSCF2762.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 1.774
  • $DSCF2763.jpg
    $DSCF2763.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 1.077
  • $DSCF2764.jpg
    $DSCF2764.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 2.577
  • $DSCF2766.jpg
    $DSCF2766.jpg