Saç Rengi ve Saç Boyama loreal casting balköpüğü(resimli)

perik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
95
0
46
Kahramanmaraş
arkadaşlar benim saçım böyleydi ve loreal casting balköpüğüne boyadım çok koyu oldu...akşamdan beri aynaya bakıp duruyorum bu hafta sonu izine çıkıyoruz ve izmire gidicez çok mu kötü lütfen fikir verin((bu arada boya aslında süper yani yapı olarak yumuşacık yaptı saçımı hiç dökülme yıpranma yok...ama renk((Eki Görüntüle 242246 Eki Görüntüle 242247 Eki Görüntüle 242248 Eki Görüntüle 242249 Eki Görüntüle 242251 yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

bende neva colorun bal köpüğüne boyadım en son memnun kaldım ama senin renginde güzel olmuş tatile gidicekmişsin zaten rengi açılıcak

boya öncesi,boya sonrası diye daha açıklayıcı koysaydın ya resimleri
üsttekiler son hali sanırım.ilk hali daha güzelmiş,yani alttaki açık renk olan saçın.ama yıkadıkça akar merak etme.bu kadar koyu kalmaz

Son düzenleme:
bende neva colorun bal köpüğüne boyadım en son memnun kaldım ama senin renginde güzel olmuş tatile gidicekmişsin zaten rengi açılıcak

peki bunun üzerine neva color boyasam nasıl olur sence...turunculuk falan yaparmı...senin zeminin neydi ve nasıl oldu resimli gösterbilirmisin rica etsem..

L'oreal casting serisi hep koyu çıkar zaten , amonyaksız olduğu için .. Ama bu baya bi koyu olmuş , daha bi açık turuncumsu olması lazımdı :44: akar büyük ihtimal .. Amaaa Bence bu renk bal köpüğü renginden daha güzel durmuş , daha doğal

peki bunun üzerine neva color boyasam nasıl olur sence...turunculuk falan yaparmı...senin zeminin neydi ve nasıl oldu resimli gösterbilirmisin rica etsem..

Benim önerim kesinlikle boyama , saçının akmasını bekle , zaten boyanın üstüne boya tutmaz , en az 1 ay beklemen lazım...

neva colorla boyuyorum ben he zaman kuaför arkadaşım tavsiye etmişti renk birebir tuttu şu resim eklemeyemem şu anda neva colorla boyayabilirsin ama biraz bekle benim saçım açık kumraldı

biraz koyu olmuş ama istersen bu rengin üzerine balyaj attır süper olur

olur daha sarımsı olur ama ben olsam üzerine balyaj attırırdım daha hoş olurdu cnm

olur daha sarımsı olur ama ben olsam üzerine balyaj attırırdım daha hoş olurdu cnm

dilşadçım sence nasıl bi ton elde ederim tahminen bi foto ekleyebilirmisin netten...çok sarı olmaz dimi yada dipler turuncu falan...nasıl bişi olur ...bu son şansım o yüzden doğru boyayla açmam lazım...çok sarı istemiyorum ..lütfen fikrini bekliyorum:)))

altın sarısı yerine o zaman palette deluxenin sarısıyla boya 9.0 çok açık olmasına imkan yok zaten zemin koyu cnm bal köpüğü gibi olur bu renge benzer cnm

Son düzenleme:
kullandığım bir boya.. ilk zaman yoğun bir renk ve hafif koyu oluyor.. sonra açılıyor ve çok tatlı sarımsı oluyor.

bence o renk 1 haftaya kalmaz akar zaten. casting serisi çok dayanıksız...ama renk bence kötü olmamış, gayet güzel olmuş....

saç rengin çok güzel olmuş bence boyatma hemen biraz akmasını bekle zaten casting hemen akar sanırım...bence böyle güzel

ben de bir ay kdr önce boyamştm hatta konum da var burda loreal 730 balköpüğü başlıklı.Boyadktan sonra fotomu da koymuştm.Boyamadan önceki zemin çok önemli ne renkti saçın? kumral,açık kumral ve koyu sarı vs.. olması gerekiyo iyi tutması için.. bnm sarı balyajlıydı onun üzerine boyadm koyu oldu gerçi ilk başta bnm de ama sonra fena olmadı zmanla balyajlarm da açldkça hoş oldu.

Canım neli saça yaptın dimi boyayı ?
ama ben rengini çok beğendim ayrıca bu rek akıcak yani bir kaç yıkamaya bende boyamıştım farklı bir renge sonra aktı valla ben beğendim renigi üsttekiler sanırım dimi çok güzel olmuş bendemi bu renge boyasam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…