Saç Rengi ve Saç Boyama loreal casting bal köpüğü kullananlar

bannu

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
327
27
643
Bursa
arkadaşlar bu boya zeminde hangi renk olursa tutar açık mı koyumu benim saçlarım koyu kumral ocakta boyatmıştım acaba tutarmı bi de boyayanlar varsa resim koyabilirler mi?

canım kesinlikle tutar hatta ben şöyle yapıyorum. castıngın yarım tüpü ile sarı boya tam tüp karıştırıyorum ve boyuyorum benimde saçlar kumraldı süper oldu 2 aydır böyle boyuyorum ve kuaförüm bile bayılıyor saç rengime

canım foto ekleyebilir misin mümkünse

cnm yine kendin bilirsin ama ,
koyu kumralda kendini gösterecek bi renk değil,açıcı özelliği yok öncelikle,
benim saçım açık küllü kumral,castıng bal köpüğünü kullandım,
çok güzel renk ama ilk boyandıında benim saçım üstünde bile koyu bi ton oldu,( bence)
aktıkça daa bi benim istediime yakın oldu,hatta ilk boyandıında koyu olduu için tekrarını yapmadım...

casting iyi hoş zarar vermioo saça amaa kesinlikle koyu tutuoo.. hiç açılma olmuoor onu unutma derim ben

bu siteden bi arkadaşımız konu açıp fotosunu koymştu,
nikini hatırlayamıyorum şimdi,görürse kusura bakmasın,izinsiz oldu amabilmiyorumkismile
tahminim onunda zemin rengi açıktır,benim doğal saçıma ilk boyadıımda çıkan renk aynen buboshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benım saçım orta kumral hıc boya yapmadım doğal yanii ama sıkıldım boyasız durmaktan bıraz degısıklık olsun ıstedım bal köpüğü yapmak ıstıyorum acaba orta kumral saça bal köpüğü yaparsam saçım turuncu olur mu yada rengı tutturabılır mıyım bılen yardım ederse sevınırım..:)

cnm bnm saçım orta renkte kumral bn saçıma bal köpüğü yapmak ıstıyorum turunculuk olur mu yada renk tutarr mı ?

benim saçım normalde koyu kahve ama açıcı olmadan şu an baya açık saç resimleri konusuna tıklarsan orda görebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…