• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal casting amber sari

pinar84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
21
0
1
40
Konya
merhaba arkadaslar uzun yillardir lorealden baska bir boya kullanmiyorum.cikolata kahveyim yillardir.yalniz bir bucuk iki ay artik bi degisiklik yapmanin vakti geldi dedim kendikendime.sokakta bircok kisinin saclarina dikkat ettigim zaman bakir kahverengi ve sari karisimi bir rengin daha cok kosuma gittigini farkettim.ama tabi rengin ismini bilmedigim icinde gidipte koaforume anlatamadim derdimi o bana bircok alternatifte bulundu fakat tam istedigim gibi bir renk goremedim gosterdikleri arasinda.ve bu yuzden de boyatmaya cesaret edemedim.lorealin sitesine girip baktigimda renk katalogunda amber sari diye bir renk oldugunu gordum isil isil gorunuyor ve tam istedigim rengin bu olduguna karar verdim.konyada oturuyorum ve en buyugunden en kucugune bildigim tum kozmetik magazalarina sordum hic biri bilmiyor bu rengi.yeni cikmis olmali bu seri fakat inanilmaz begendim.simdi istanbul ankara veya izmir gibi bizden daha buyuk sehirlerden arkadaslara sormak istiyorum acaba bu range hic gozunuz takildimi gordunuzmu buldunuzmu yada denedinizmi

canım o rengi bende çok beğenmiştim, fakat türkiyede o renk satışa sunulmıyor, belki ilerde. eğer dikkat ettiysen, isminin yanında bir yıldız var ve en üstde açıklaması var, türkiyede satışı yokdur diye. acayip sinir oldum, madem satmıyorsunuz türkiye sitesine koymayın demi ama

o renge çok benzeyen resital floransa koyu sarı bakır dore var ona bi bak istersen benimde favorim o tonlar, hem tatlı bi bakırlık var hem de karamel gibi turuncu değil çok hoş

ben bugun lorealin danisma hattini aradim yarin bana geri donecekler ben istiyorum bu boyayi diye tutturacam bakalim ne olacak madem turkiyede satisa sunulmuyor o zaman ne diye tr sitesine koyuyorsun fransiz sitesine de baktim orada olan birkac renk yok mesela bizde o zaman bunu neden koydun bide fransada tanidiklarim var onlarada haber saldim onlarda bulamamislar bence sadece turkiyede degil hicbiryerde yok neyse yarin arasinlar bakalim ne diyecekler burayada ne diyecekler yazarim size

ben bugun lorealin danisma hattini aradim yarin bana geri donecekler ben istiyorum bu boyayi diye tutturacam bakalim ne olacak madem turkiyede satisa sunulmuyor o zaman ne diye tr sitesine koyuyorsun fransiz sitesine de baktim orada olan birkac renk yok mesela bizde o zaman bunu neden koydun bide fransada tanidiklarim var onlarada haber saldim onlarda bulamamislar bence sadece turkiyede degil hicbiryerde yok neyse yarin arasinlar bakalim ne diyecekler burayada ne diyecekler yazarim size

almanyada varmış canım, anneme baktırmıştım, ama şimdi şöyle bişey var, hani getirtirim ama bu sefer dip geldiği zaman napıcam. ondan ötürü istemedim. bi çok reng yok burda. en basiti sarı serisi, bir çok sarı tonları var yurtdışında, baze kahve reng tonları bile yok.
ama gerçekten çok saçma, madem satmıyorsun tr de o zaman tr sitesinede ekleme. hem heveslendiriyorlar, hem hevesi kursağımızda bırakıyorlar

arkadaslar bugun sabah lorealden beni aradilar turkiyede yokmus amber sari satisa sunulmamis yurt disinda varmis ama beni arayan hanim dedi ki Loreal Recital Preference - 8.34 sari dore bakir diye bir boyamiz var istediginiz tona cok yakin onu kullanabilirsiniz diye bende baktim netten gercektende tonlar birbirine cok yakin renkte guzel aslinda amber sari bana daha isiltili geldi ama digeride guzel eger amber sari cok hosuna gidipte bulamayanlar varsa alternatif bu renge boyayabilirler ben oyle yapicam

almanyada varmış canım, anneme baktırmıştım, ama şimdi şöyle bişey var, hani getirtirim ama bu sefer dip geldiği zaman napıcam. ondan ötürü istemedim. bi çok reng yok burda. en basiti sarı serisi, bir çok sarı tonları var yurtdışında, baze kahve reng tonları bile yok.
ama gerçekten çok saçma, madem satmıyorsun tr de o zaman tr sitesinede ekleme. hem heveslendiriyorlar, hem hevesi kursağımızda bırakıyorlar[/QUOTE

evet gercekten de oyle hevesimiz kursagimizda kaldi valla ama bir onceki mesajdada yazdim altenatif bir renk sundular bana oda cok yakin amber sariya cok hosuna gittiyse amber sari digerini deneyebilirsin ben artik takinti yaptim bu rengi helede bulamadikca daha cok tatlandi bana o yuzden bu dedikleri diger rengi deneyecem mutlaka sende bak netten guzel bir renk Loreal Recital Preference - 8.34 sari dore bakir :64:

ya arkadaslar tamam anladik bu renk turkiyede satisa sunulmamis ama ben taktim bu renge bu tona benzer bircok renk buluyorum ama yinede gozum onda ve yurt disinda ozellikle lorealin kaynagi fransada bile arastirttim akrabalarima oradada yok amber sari peki bana yardimci olurmusunuz bu rengi nasil elde edebilirim saclarim su anda cikolata kahve ama biraz eskidi boya sacimda aktikca kizilligi daha ortaya cikti simdi tarcin bakirla altin karameli karistirsam bu rengi elde edebilirmiyim cikolata kahvenin uzerine yoksa baska bi fikriniz varmi hangi rengi kullanabilirim ???

Ben buldum bu rengi, birazdan alıcam ama almadan önce bi bakayım forumda ne yazmışlar hakkında dedim =) Aranılan bir renkmiş. Söylesem mi söylemesem mi =)) Herkeste aynı rengi görmek de istemem =)
Kozmoworld.com a bakın millet =)

Back