merhaba arkadaslar uzun yillardir lorealden baska bir boya kullanmiyorum.cikolata kahveyim yillardir.yalniz bir bucuk iki ay artik bi degisiklik yapmanin vakti geldi dedim kendikendime.sokakta bircok kisinin saclarina dikkat ettigim zaman bakir kahverengi ve sari karisimi bir rengin daha cok kosuma gittigini farkettim.ama tabi rengin ismini bilmedigim icinde gidipte koaforume anlatamadim derdimi o bana bircok alternatifte bulundu fakat tam istedigim gibi bir renk goremedim gosterdikleri arasinda.ve bu yuzden de boyatmaya cesaret edemedim.lorealin sitesine girip baktigimda renk katalogunda amber sari diye bir renk oldugunu gordum isil isil gorunuyor ve tam istedigim rengin bu olduguna karar verdim.konyada oturuyorum ve en buyugunden en kucugune bildigim tum kozmetik magazalarina sordum hic biri bilmiyor bu rengi.yeni cikmis olmali bu seri fakat inanilmaz begendim.simdi istanbul ankara veya izmir gibi bizden daha buyuk sehirlerden arkadaslara sormak istiyorum acaba bu range hic gozunuz takildimi gordunuzmu buldunuzmu yada denedinizmi