• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal castıng 730 bal köpüğü hüsranı RESİMLİ

sevtap35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
80
0
36
İzmir
Sarı saçlarımdan bende sıkıldığım için değişiklik olsun diye rengini değiştirmeye karar verdim. Buralar da okuduğum kadarıyla bu renge boyayan çok arkadaşlar var. Bende gördüğüm resimlerden yola çıkarak bu renge boyadım sonuçsa tam hüsran. saçlarım omuz hizasında old.için herzaman ki gibi 2 kutudan boya yaptım ama sarılarım kapanmadı üstüne birde çıkan diplerim yüzünden saçlarım alacalı oldu. Tam da bayram üstü iyi olmadı şimdi kara kara nasıl toparlıcam diye düşünüyorum:( $055..jpg

bu konulardan hiç anlamam saçlarımla hiç uğraşmadığım için ama ne biliim karamel fln yapsan annemin saçını hep palette karamel yada toffie sine boyuyodum güzel duruyodu snde bu açık renk saçın üzerine yapabilirsin yada bayramda fön çektirirsen fön saçın rengini duruşunu çok değiştiriyo o kdr zanettiğin gibi kötü olmaz bnce :17: valla aklıma bu kdr geldi

teşekkür ederim güzelim, sanırım bi kaç gün geçmesi gerekecek yine boyamam için nasıl sabredeceksem artık..

Geçmiş olsun canım.
Evet saçın çok kötü oldu.
Bende casting 730'unun husranına uradım. Saçım resmen şarap kızılı olmuştu.
Bence hiç moralini bozma. Çok fazla bekleme, kullandın boyanı amonyak içermediğinde dolayı saçın yıpratmamıştı.
Bence hemen başka bir boya kullanabilirsin.

çok ilginç müşteri hizmetlerini ara bence şikayetini söyle
iki gün bekle sonra küllü olmayan bir renge boya bence

sorma saçrım fena yıpranmış durumda esasında tabi bu kullandığım boya yüzünden değil daha önce acıcıyla rengi açtığım için lastik gibi uçları sadece banyodan banyo ya saçımı tarayabiliyorum daha beter olmasın diye. palette de şimdi gözüme takılan birlaç renk var ya onları karıştırıcam parıltılı karamelydi onunla sarıyı karıştırayım diyorum. bir de palette tarçın bakır arasında gidip gidip geliyorum

aman daha öncede palette'nin müş.hiz.görüşmüştüm açıcıyla ilk saçımı açtığım da feciyat yaşamıştım portakal rengi olmuştu bir sürü bahane saydılar. bunu arasam da bu sefer kutu üstünde açık renklere uygulamayı tav.etmiyoruz diye yazmıştık diyecekler biliyorum. Saol cnm önerin için.

Parıltılı karamel + sarı yerine
Palette 9.5 altın parıltılı bal da kullanabilirsin.
Belki hoşunuza gider.

taa en başında aklında olan bu renkti sonra bu mu bu mu derken batttım çıkamıyorum evet güzel bi renk fakat diplerden çıkan renk kızıla dönük oldu boya sarılarıda kapatmadı biliyorsun en iyisi birde onu denemek.

Geçmiş olsun canım.
Evet saçın çok kötü oldu.
Bende casting 730'unun husranına uradım. Saçım resmen şarap kızılı olmuştu.
Bence hiç moralini bozma. Çok fazla bekleme, kullandın boyanı amonyak içermediğinde dolayı saçın yıpratmamıştı.
Bence hemen başka bir boya kullanabilirsin.

teşekkürler güzelim doğru söylüyorsun yıpratmadı gerçekten, boyama sonrasında ki günlerde anlaşılıyor çok marka kullandım bu farklı ama bu boya kapatmıyor onu bırak çıkan diplerimi bile kapatmadı o denli yani

Back