• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama LOREAL CASTİNG 634 bal kahveyi denemiş biri aranıyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lys

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
860
25
118
Bursa
slm:55:....kendi orjinal boyasız koyu kestane saçında loreal casting creme 634 bal kahve deneyen oldumu acaba hiç?....belirgin bir farklılık ve ışıltı yaratıyor mu yaratmıyor mu acaba? yani boyadığınıza değdi mi demek istiyorum,deneyen varsa kıslaarr...¿:93:

ben boyadm tatlım kumral aralrnda gölge olan sacıma uyguladm normal kahve oldu bnm cok kızıllıgı yoktu bildigin kahve:42:

ben boyadm tatlım kumral aralrnda gölge olan sacıma uyguladm normal kahve oldu bnm cok kızıllıgı yoktu bildigin kahve:42:

hımms,,,,teşkk:40:...sanırım ben de bal kahveye boyayacağım....bariz kızıl yansıma istemiyorum...530 daki gibi,,,keşke bu boyaların blonde serisi de türkiye'ye gelse,,,,neden getirmiyolar anlamıyorum...o kadar natural sarılar varki yurtdışı loreal sitelerinde...hayran kalıyorum...:63: kumral saçlarda oryalsiz tutacak tarzda bir seri hem de.....lorealin en kaliteli ürünleri,saç bakım, boya,kozmetik vs....hepsi yurtdışında satışta,,türkiye'ye gelince ıvırzıvır hep....

Back