Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaLoreal Casting 630 Çikolata Karamel acil yardım ?
arkadaslar su an saclarım altın sarısı . lorealin çikolata karamelini boyasam naz elmasın fotoğraftakisaç rengini tutturabilirmym ? çok mu koyu olur ? boyayı deneyen arkadaslardan yardm beklyrmmmmmmm Eki Görüntüle 256462
Şimdi tatlım saçının yapısıda önemli bazı saçlar rengi çok iyi tutarken bazıları tutmaya biliyo
Uygulamadan hiç birimiz nasıl olacağını bilemeyiz. Misal ben saçım açık renkken birton koyu yapmak istedim ama 5-6 ton koyu oldu....
Bence istediğinden koyu olma tehlikesi var bence daha açık bir renk seç olmadı bir daha boyar koyulaştırırsın
Koyulaştırmak kolay ama açmak zor bunu unutmamalısın
Şimdi tatlım saçının yapısıda önemli bazı saçlar rengi çok iyi tutarken bazıları tutmaya biliyo
Uygulamadan hiç birimiz nasıl olacağını bilemeyiz. Misal ben saçım açık renkken birton koyu yapmak istedim ama 5-6 ton koyu oldu....
Bence istediğinden koyu olma tehlikesi var bence daha açık bir renk seç olmadı bir daha boyar koyulaştırırsın
çoook haklısın ben de aynısını düşünüyorum. ama şunu da söyliyim konu sahibine, boyayı satın aldıysanız ve değiştirme şansı yoksa, boyayın. renk koyulaşacaktır, çünkü 600ler koyu kumrala denk geliyor, ama bakır yansımalı hoşbir renk olacağını düşünüyorum. casting amonyaksız olduğu için saçta uzun süre kalmıyor, 1 ayda akıyor, beğenmezseniz eğer çıkan rengi, kolay kurtulabilirsiniz
çoook haklısın ben de aynısını düşünüyorum. ama şunu da söyliyim konu sahibine, boyayı satın aldıysanız ve değiştirme şansı yoksa, boyayın. renk koyulaşacaktır, çünkü 600ler koyu kumrala denk geliyor, ama bakır yansımalı hoşbir renk olacağını düşünüyorum. casting amonyaksız olduğu için saçta uzun süre kalmıyor, 1 ayda akıyor, beğenmezseniz eğer çıkan rengi, kolay kurtulabilirsiniz
hayır daha boyayı almadım kafamda netleştiremediğim için henüz cesaretim yok .... ama fotograftaki renk tonu çok hoşuma gidiyor. bir an önce alıp deneyeceğimmmm bakalım sonuç ne olacak ... bakır cok mu olur acaba ki ben sevmiyorummm bakır- kızıl vs tonlarını kahvede
Biliyorum çok gec ama loreal casting karamel e boyadınız mı saçlarını ? Bende boyamal istiyorum aynen saçlarım altın sarısı özellilklw uçlarında nasıl ılacagını bilmiyorum o yuzden belki fikir verebilirsiniz diye tazmak istedin. Tesekkürler simdiden