Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Casting 400 Kestane rengim...(resimli)

alın biraz geniş kahkül kestirmeyi düşünmedin mi çok yakışır bence
ben bu rengi sevmiyorum açıkcası ben burdayım diye bağıran bi renk biraz daha aç istersen daha doğal görünür

Son düzenleme:
Teşekkür ederim aslında simsiyah değil koyu gözüküyor güneşte tam kestane rengi... kahkül kestirdim ama şimdi biraz uzun bakalım ilerde kestirirm yine sağolun yorumlarınız için..

Aslında resimde siyah çıkmış o kadar siyahlığı yok arkadaşlar güneşte tam kestane rengi..ilk boyadığımda çekindim resmi...

siyah gibi olmuş ya kestaneyle alakası yok ben 535 le boyamştım sacmı koyu kızl syahlı gibi yapmıştı ılkten ama acılcak bu renk cnm gule gule kullan

Loreal bikere kullandım,sıcak çikolata,aynen böyle yaptı.Daha da asla kullanmam.
Ha yakışmış mı?evet.

Ben koyu renkleri sevdiğim için yaptım zaten açık renk yakışmıyor bana teşekkü ederim yorumlarınız için..

emilia cım bu renkten once sac rengin neydi? bende saclarımı kızıl yapmaya calıstım cok boyadım simdi saclarım cok yıprandı koyu kızıl oldu. lorealin amonyaksızı sacları yumusak yapıyor yıpratmıyor diye onunla boyuycam. ama siyahla da boyasam kapatırmı bilmiyorum. sence kapatırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…