• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal casting 200 siyah veya 400 koyu kahve kullanan var mı?

qzzzd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
302
0
96
İzmir
kızlar kullanan varsa bana yardım eder mısınz?renkler nasıl oluyo?siyah akınca kotu mu duruyo benım sacım acık kahverengı sıyaha boyamak ıstıyorum ama sureklı boya gerekır dıye korkuyorum bıde baska renge donmek ıstersem zor olur mu?kahverengı nasıl duruyo?oda sıyah gıbı mı?hanı bazen goruruz sıyah sanarız ya oyle mı 400un rengı nolur yardım edın kafayı yıcem ya mafoldumben

kahverengi de siyah olur canım tabii,dipleri geldikçe kendi rengin açıksa bpyatman gerekir ama siyahtan dönmek çok zor çok uğraştırır rengi kafandan atmak istersen bence bi daha düşün..

yapma ya :( uzuldum smdı canm en azndan kahverengıye boyatım dıodum ama demek oda cok ugrastırır :(

tabi tabi kahveler zaten siyah oluo yıkadıkça azcık açılır rengi ki onuda akıtmak için çok uğraşırsın ..şey yaparsın doreli açık kahvelerden yaparsın onlar daha güzel oluo bence..:)

tatlım zaten sac rengım acık yanı cok koyu dııl acık kahverengı bende koyulastrmak ıstıyodum o yuzden :( aslında sarap kızılı yapcaktım ama okudum burda kızıldan donmek de baya zormus o yuzden vazgectım beyaz tenli oldugum ıcın acık tonlar gıtmıyo bana canım ya solgun gosteryo yuzumu iice

hmm evet makyaj ister hep açık renk,ozman normal dore kahve yap ozzaman çok koyuda olmaz güzel olur canım:)

kızlar kullanan varsa bana yardım eder mısınz?renkler nasıl oluyo?siyah akınca kotu mu duruyo benım sacım acık kahverengı sıyaha boyamak ıstıyorum ama sureklı boya gerekır dıye korkuyorum bıde baska renge donmek ıstersem zor olur mu?kahverengı nasıl duruyo?oda sıyah gıbı mı?hanı bazen goruruz sıyah sanarız ya oyle mı 400un rengı nolur yardım edın kafayı yıcem ya mafoldumben

mrb canım benim ablam da sacını loreal casting 400 e boyamıştı.ilk boyaması olduğu için fazla tutmadı.bi de boya önce altlara uygulanıcakmış.on dk sonra üstlere uygulanıcakmış.ama ablam unutmus her yeri aynı anda boyamış.tabi su an üstler altlara göre daha acık duruyo.o da siyaha yakın bi renk istiyo.henüz bulamadı istediği rengi:)

bende amonyaksız boya diye boyarsam buna boyıcam sacımı canım baska marka pek dusunmuyorum ama benım d kuzenım boyadı 400e sımsıyah gorunuyo smdı sacı gorsen cok guzel oldu insallah ablanınkıde oyle guzel olur cicim yerimseniben

cnm ben casting i çok kullandım.özellikle sıcak çikolatasını renkler güzel ama çokk çabuk akıyor.bu yüzden saçın uzamasada daha sık boyamak zorunda kalıosun hani açık renk isteseydin iyi olurdu ama koyu renkte casting pek önermiyorum.

aa oyle mı cnm?? aslında cıkolata karameli de begenmıstım o nasıl olurkı akınca sence??

cnm o genelde akınca yer yer alttaki renk çıkıo ve alttaki ton açıksa oda baya açık kahve duruo.ben nerdeyse casting in her tonunu kullandım illede her ay yada 1.5 ayda bir boyamak gerekio:s

pekı cok yıpratıyo mu sacı canım
benm en cok korktugum sey oda?? amnoyaksız dıye castingi kullanmak ıstıorum cunku

yani amonyaksız olabilir ama yinede kimyasal sonuçta akınca kötü gözüküo o yüzden erkenden tekrar boyuyon.bu yüzden aynı etkiyi yaratıo.en fazla iki ay idare edio eğer her gün yıkıosan sonuç daha yıkıcı:Dsık sık kimsayal sürmüş olucaksın saçına.onun yerine amonyaklı boyayla boya ama saçını güçlendirmek için yağ falan kullan çok sık abartmadan boyamıcaksan amonyaklı amonyaksız pek fark etmio.

ben casting koyu kestaneyle şarap kızılının yarısını karıştırıp boyadım. normal süresinde yıkayamadım biraz geçti. bir yıkadım simsiyah... boyayalı 2 hafta oldu hergün yıkıyorum. karbonat falan yapıyorum hala koyu rengi üstelik sarı röflenin üstüne boyamıştım. nedense akmadı benimki...

hadi ya :S smdı sız boyle deyınce korktum kızlar ya saolun yorumlarınız ıcın en iisi boyamamak sanırım zaten gaza gelır boyarım dıyodum ama bunları duydukca ıyıce vazgectım kaydirigubbakcemile3

Back