• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal castin çikolata..acil cvp lütfen..

Alsef

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
808
471
303
44
kızlar saçlarım şuan dora kahve..baya açık bi renk..ama diplerden 3-4 cm kadar kendi rengim çıktı,siyaha yakın bir kahverengi..şuan saçlarımı loreal casting çikolata adlı renge boyamayı düşünüyorum..kutusunun üstündeki rengi çok beğendim,tatlı sıcak bir kahverengi var,hafif kızıl yansımalı gibi..acaba 2 kutu boya ile bu rengi tutturabilirmiyim sizce?yada içine 1 kutu karamel mi karıştırsam ne dersiniz?kopkoyu bi kahve de çıksın istemiyorum..acil yardım lütfen..

benim istediğim renk :

saçım şuan bu renk ama dipler koyu kahve çıktı..

cnm benimde dore kahveydi saçlarım..dün voilanın çikolata kahvesine boyadım koyu kumral gibi bir renk oldu..üstelik numarası 6 52 olmasına ragmen..

loreal castinginde büyük ihtimalle kahve yansımalı koyu kumral gibi bir şey çıkıodur...dore kahveye göre çok koyu bir renkmiş çikolata kahve bende bunu yeni farkettim..kendi doğal saç rengim gibi oldu annem çok beğendi çikolata kahveyi..çok koyu demessen tavsiye ederim..ama dore kahveden sonra alışmak biraz zaman alacak gibi..tekrar dore renklere dönmek zor olacak..istersen önce karameli dene..beğenmezsen çikolata kahve yaparsın..çikolata kahveden dönmek daha zor..bu arada bi ara bende casting serisini kullandım ama pek tasiye etmiorum çabuk akıyo..en ii boyalar tavsiye edebileceğim vital ve voila..palettede fena değil...

evet bende loreal casting 630 a karar verdim..çikolata karamel..umarım yukarıdaki kahve tonunu elde edebilirim,bu akşam deniyorum..yarın yazarım sonucu..buarada loreal casting istememin sebebi saçlarım şuan çok yıprandı,ultra açıcılı boya mahfetti saçımı..saç derim pul pul dökülmeye başladı..loreal casting için çok zararsız hatta saçlara bakım yapan bir boya diyorlar..o sebeple seçtim..boyadan sonra da bakım yapıcam saçlarıma zaten..sağol şeker..

Canım loreal casting'in serisi genellikle koyu çıkıyor.Çikolata kahvede koyu bir renk normalinde ,koyu çıkıyorsa daha çok büyük ihtimal çok koyu olacaktır loreal ile boyarsan.İlle çikolata kahve diye tutturduysan,kolestonunkini öneririm:)

Benim saçımda bir kere senin rengindeydi üstüne çikolata kahve boyadım koleston çıkan renk aşağıdaki fotoğraflardaki gibi canım bakabilirsin.Kendi saçım aşağıdakiler.

http://img693.imageshack.us/img693/8777/ikololatakahve1.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/4536/ikolatakahve2.jpg

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım ve şu anda saçımı boyuyorumm çok merak ediyorum nasıl olucağını eger güzel birşey olursa paylaşıcam sizlerle
MERHABAAAAAAAAAAAAAopuyorumnanaktan

merhaba canım hoşgeldinn... bende çok eski sayılmam bir kaç aydır üyeyim ama fazlasıyla faydalandım,diyebilirim. yıka saçlarınıda anlat bakalım neler olmuş

Back