Saç Rengi ve Saç Boyama loreal BaKıR KoR KızıL düşünenler için (resimli)

yagmur55

eymenim
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
1.112
0
116
İstanbul
ilk boyadığım zaman
buda akşam günün her saati farklı tonlarda ılk basta begenmemıştım ama

Son düzenleme:
bu arada biraz daha kullandıktan sonra bu saçı kahve bakıra boyamak istiyorum tavsiye edebilceniz bir karışım yada boya warmı
paleette altın kahvenin içine yarım tüp tarçın bakır katsam olurmu acaba

bence saçların çok güezel olmuş canım ama bende flaşlı çekimi çok beğendim ama bence hepsi güzel

röfleydi üzerine çikolata kahwe boyadım daha sonrada bakır kor kızıl boyadım...ilk etapta çok koyu bir kızıldı nasıl bu kadar değişti anlamadım bilmiyorumkismile

biraz daha kullanayım kahve bakır çok istiyorum yaa
biraz çilli vede beyaz tenli olunca bakır tonları ideal benim için sanırım-tatlicadiarzu-

kızlar bu arada bir kuför sitesinde kuför bir arkadaş dore bakırı önerdi...benim durumumda olan arkadaşlarla paylaşmak istedim

yağmur 55 ben de seninle aynıyım:)
beyaz tenli biraz çilli, göz rengim de yeşil...

ben de kafamda kurup bakırı çok yakıştırıyorum kendime
ama içinde kızıllık hiiiç olmayan bir bakır , bir de çok açık olmayan , turuncumsu değilse kahvemsi bir bakır istiyorum...
palettenin bu dore bakırı istediğime yakın gibi geldi bana...
haftasonu gidip katalogtaki rengine bakmam lazım...
bir de igora/sellective ve alix'in bakırları çok güzelmiş, bulabilirsem onları görmek istiyorum ama her yerde yok bu markalar

Son düzenleme:
aynen canım kahwemsı bır bakır istiyorum bendeee dün akşam nette igoranın katologuna baktım çok güzel tonları war ama benım bulunduğum yerde kozmetik ürünleri satan mağzalarda vs. hiç rastlamadım igoraya

kızlar ben de nerdeyse şeffaf dencek kadar beyazım. ve çilliyim.. açık yeşil gözlüyüm ve akmış bakır rengini kullanıyorum..
ben de biraz kahvemsi bi bakır istiyorum. akınca bile doğal olcak.. kendi saçlarımda kumral bakır gibi zaten. dipten gelenler sırıtmaz hem..

akaju kahveye bakın derim bide..
netteki resimler eski..
yeni katalog resmi farklı..mağazada ona bakın

canım şimdi bu koyduğun 3 fotoda da aynı renk mi var akannehir
ama en alttaki kahve üsteki turuncu resmen anlamadım gitti
ayrıca beyaz tenli ve çilli kızları hep çok sempatik bulmuşumdur :)

ewet canım ışıktan turuncu çıkmış oyle deıl aslında flaş abartmış:)
bu arada teşekkür ederim:)

ya bugun katoloktan baktım dorebakıra çok begendım aynı kahwe bakır gıbı duruo boyayınca nasıl olur bılemem ama hoş renkmış bırazda kullanım dore bakıra boyıcam

akaju kahveyi nette görüp çok beğenmiştim
geçen hafta sonu bir çok yere baktım kataloğundaki rengi görebilmek için ama bulamadım, katalogta da yok yani...kaldırıldı mı acaba ki...

akaju kahve boyayan varmı bende cok begendim ama boyanmış halini merak ettim

naz elmasın saç rengiymiş diye duydum ben kızlar. ilk boyadığında biraz daha koyu oluyomuş 2 3 yıkamaya renk oturuyomuş. aktıkça daha bakırlaşıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…