• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal açık kestane kızıla boyadım sonuç hüsran

seherrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
478
0
96
44
Diğer
Merhaba.2 yıldır saçlarımı boyatmıyordum.Kendi saç rengim koyu kestaneden biraz daha açık, koyu kahve diyebilirim.2 hafta önce lorealin 5.6 santiago açık kestane kızıl rengine boyadım ama kutudaki renkten daha koyu oldu hoşuma gitmedi.Hem mat görünüyor hemde hiç boyanmış gibi değil.Sanki aylar önce boyamış gibi duruyor.Koyu kahve olan saç rengim, kızılımsı açık kahve gibi tuhaf bi renk oldu.Rengi bile tarif edemiyorum yani koyu kahveden kızıl kahveye döndü.Işıkta daha açık kestane kızıl gibi duruyor.Şimdi ben ne renge boyasam güzel olur acaba?Saçımı boyadığım belli olsun istiyorum.Bayramdan önce boyamak istiyorum ama renk konusunda kararsızım.Sıcak kahve tonları açık ama karemel olabilir altın parıltılı olabilir ne tavsiye edersiniz??

Kızıl kestane olan saçımı küllü kumrala yada küllü sarıya boyasam nasıl bir renk elde ederim?K,imse cevap yazmayacakmı?Çok tecrübesizim bu konuda.banada bir yardım edin lütfen...

canım bu saçı açman çok zor olur..belki çok açık küllü sarı filan boyayıp biraz rengini kırabilirsin..sonra da üstüne istediğin tonu boyarsın..ama dibin çıktıysa çok dikkat et, çünkü diplerine açık sarı boya değerse oralar çok açılır..eğer saç boyama konusunda iyi diilsen bu işe hiç bulaşma ve bi kuaföre git derim canım...

Back