Eki Görüntüle 812759 Eki Görüntüle 812764 Eki Görüntüle 812765 Eki Görüntüle 812767
kısa kesimli olanlar yeni boyama sonucu balyajlı gibi duran ise kuaförün yaptığı koyu sarı deyince sarı olmadı tabi. bunlar lamba ışığında çekildi dışarı da güneş ışığüında daha farklı duruyo..sizce ne renk olmuşş şu anda..sonuç nasıll ?
ilk sıradaki resimdeki saçını beğendim diğeri çok soluk bir sarı imiş bir süre sonra tekrar kuaföre gidip cila yaptır kendine gelir parlar
Çok güzel ve doğal olmuş canım,tam benim rengim :)
Saçların da çok sağlıklı görünüyor.bayıldım.
Peki canım,bişey sorucam ilk koyu kumral yaptığında saçının baya koyulmuş olması lazım.Loreal 8 yapmadan önce tam olarak ne renkti saçın?
çok aşırı koyu olmadı dipten saçlarım çıktığında 2-3 ton fark vardı gene. ama o bakırlığı kırmak için boyamıştım çok da koyu olsun istemediğim için kumralı denedim o tonda fena değildi ama daha açık yumuşak olsun isteidm son olarak loreal i denedim. bende doğla görünümlü saçlardan ayanayım çok uyumlu bi tenim yok zaten her renge. ve hergün ieş gelincede makyaj yamadığımda soluk durmak istemiyorum.. yoğun kumral yaklaşık 1 ay kaldı saçımda en son boyamamdan sonra..aslında direk hiç başka bişey yapmadan doğal saçıma bunu yapsaydım bence tam olucaktı...
saçlarım yıpranmadı çok şükür hergün düzleştirmem rağmen kolay kolay kırılmıyo.şanslıyım o yüzden.
Maalesef benim de tenim çok soluk.Her renk olmuyor.Çok az açık yapsam bile soluk görünüyorum ve makyajsız kesinlikle çıkamıyorum.Herkes hasta mısın diye soruyor.
Bu rengi bende denicem.Teşekkür ederim.
ben saçımı en son palette gece buğusuna boyadım.Onun öncesinde sarıydı.Boyayı çok bekletmedim.Sarı yansımalı güzel bir kahve oldu.
Senin de dediğin gibi boyası çok belli olan saçlardan bende hoşlanmıyorum.Doğal renkler daha fresh ve bakımlı bir görünüm veriyor bence
Eki Görüntüle 812759 Eki Görüntüle 812764 Eki Görüntüle 812765 Eki Görüntüle 812767
kısa kesimli olanlar yeni boyama sonucu balyajlı gibi duran ise kuaförün yaptığı koyu sarı deyince sarı olmadı tabi. bunlar lamba ışığında çekildi dışarı da güneş ışığüında daha farklı duruyo..sizce ne renk olmuşş şu anda..sonuç nasıll ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?