Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal 8 koyu sarı ve saçlarım

oranje

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
4.097
77
363
MERHABALAR YAKLAŞIK 2-3 AY ÖNCE SAÇLARIMLA İLGİLİ BAŞKA Bİ KONU AÇÖMIŞTIM ve saçlarımı gidip kuaförde boyatıp mahvettirmiştim...sonra dayanamadım içime sinmedi ve gidip ilk önce garnier in yoğun kumralı ile boyadım oda gene iiy oldu ama bi bakırlık vardı ... dünde gidip loreal 8 koyu sarı aldım ve eşim boyadı saçlarımı ve çok beğendim hatta bu gün kaşlarımıdı açtırmak için kuaföre gittiğimde küllü kumrala yakın olmuş çok güzel değişirme sakın neyle boyadıysan devam et dedi ve moralim iyice düzeldi resimleri de eklicem gerçi orda tam belli etmiyo ama yakın sizlerden de yorum beklyiorum arkadaşlar...

arkadaşlar naptımsa yükleyemediim resimleri iş yerindeki pc den kaynaklanıyo sanırım telden denedim ordan da olmadı akşam evden atarım resimleri kusura bakmayın. :26::26::26:

kısa kesimli olanlar yeni boyama sonucu balyajlı gibi duran ise kuaförün yaptığı koyu sarı deyince sarı olmadı tabi. bunlar lamba ışığında çekildi dışarı da güneş ışığüında daha farklı duruyo..sizce ne renk olmuşş şu anda..sonuç nasıll ?

ilk başta istediğim resim buydu .balyajlı diye üstte belirttiğim ise diğeri kızlar.

ilk sıradaki resimdeki saçını beğendim diğeri çok soluk bir sarı imiş bir süre sonra tekrar kuaföre gidip cila yaptır kendine gelir parlar

Çok güzel ve doğal olmuş canım,tam benim rengim :)

Saçların da çok sağlıklı görünüyor.bayıldım.
Peki canım,bişey sorucam ilk koyu kumral yaptığında saçının baya koyulmuş olması lazım.Loreal 8 yapmadan önce tam olarak ne renkti saçın?

ilk sıradaki resimdeki saçını beğendim diğeri çok soluk bir sarı imiş bir süre sonra tekrar kuaföre gidip cila yaptır kendine gelir parlar

4 resim de şuanki hali ışık durumuna göre değişiyo güneş ışığında daha canlı görünüyo..kuaföre gitme taraftarı değilim.hiç güvenmiyorum hele burdaki kuaförlere işini bilen bi yermi olmaz dedikleri dedik..

çok aşırı koyu olmadı dipten saçlarım çıktığında 2-3 ton fark vardı gene. ama o bakırlığı kırmak için boyamıştım çok da koyu olsun istemediğim için kumralı denedim o tonda fena değildi ama daha açık yumuşak olsun isteidm son olarak loreal i denedim. bende doğla görünümlü saçlardan ayanayım çok uyumlu bi tenim yok zaten her renge. ve hergün ieş gelincede makyaj yamadığımda soluk durmak istemiyorum.. yoğun kumral yaklaşık 1 ay kaldı saçımda en son boyamamdan sonra..aslında direk hiç başka bişey yapmadan doğal saçıma bunu yapsaydım bence tam olucaktı...
saçlarım yıpranmadı çok şükür hergün düzleştirmem rağmen kolay kolay kırılmıyo.şanslıyım o yüzden.

Maalesef benim de tenim çok soluk.Her renk olmuyor.Çok az açık yapsam bile soluk görünüyorum ve makyajsız kesinlikle çıkamıyorum.Herkes hasta mısın diye soruyor.
Bu rengi bende denicem.Teşekkür ederim.

Maalesef benim de tenim çok soluk.Her renk olmuyor.Çok az açık yapsam bile soluk görünüyorum ve makyajsız kesinlikle çıkamıyorum.Herkes hasta mısın diye soruyor.
Bu rengi bende denicem.Teşekkür ederim.

saçın şuan ne renk . bilmiyorum belki öyleee değişik bi renk değil ekleyip yorum yapılacak kadar ama ben seviyorum doğal görünümlü saçları geçn gösteriyo ve dünden beri saçım konu oldu gören ne yaptın diyoo ..bende gözlerim çok koyu olduğu için kaşlarımı da boyattım ve bugün kahve tonlarında makyaj yaptım çok soft ve güzel durdu saç ve tenim..herkes loreal tutumuyo koyu oluyo diye hiç yanaşmadım ama keşke en baştan deneseydim hatta açık sarısını alsam bile genede çok güzel olucaktı..saçlarım şimdi kısa ve uzun saçta daha güzel olucaktır bu renk...resimlerde tam görünmemiş ama boyalı saçımı bile değiştirdiyse lorealden şaşmam artık .

Evet gerçekten çok doğal ve hoş olmuş.Bana da doğal renkler yakışıyor sadece.Yani aldığım eleştiriler bu yönde.
Loreal in özellikle prefrence serisini çok beğeniyorum bende.Doğala yakın sonuçlar alıyorum.Daha önceden palette kullanıyordum ama preference serisini denedikten sonra bıraktım onu.

Bence sen de değiştirme.Yüzünü göremiyorum ama yakıştığını tahmin edebiliyorum.

ben saçımı en son palette gece buğusuna boyadım.Onun öncesinde sarıydı.Boyayı çok bekletmedim.Sarı yansımalı güzel bir kahve oldu.
Senin de dediğin gibi boyası çok belli olan saçlardan bende hoşlanmıyorum.Doğal renkler daha fresh ve bakımlı bir görünüm veriyor bence

teşekkür ederim. biresimde yüzümün birazı görünüyo ten rengimi az çok belli ediyo orda. esmerim ama çok koyu bi esmerliğim yok buğday tonlarında.dediğin seriye bende bi baktımda güzel renkelr var.. belki bi daha o seriden boyarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…