Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal 8.31 Chicago Koyu Sarı Dore Küllü yardım lütfennnn

evet canım doğru almışsın %9 luk olan kullanılıyor açık renklerde.
boyayınca resim koy emi? bende aynı rengi istiyorum

yok be canım. açık sarı saçın üzerine koyu küllülerden boyayınca yeşertiyo.7.1 falan yani.
açık küllülerde yeşerme olmuyor..

boyadım, beklemedeyim kaydirigubbakcemile2 ya inşallah güzel bir renk çıkarrr :Saruboceq:

işte budur :lepi: kızıllıklardan eser yok. 1-2 yıkamada daha da sarı olur. opuyorumnanaktan

cnm güzel olmuş bencede olumunekankayizsmile
kaç kutu boya ile boyadın birde saçının boyu ne kadardı?bilmiyorumkismile

cnm güzel olmuş bencede olumunekankayizsmile
kaç kutu boya ile boyadın birde saçının boyu ne kadardı?bilmiyorumkismile

çok tşkler canımm olumunekankayizsmile 2 tüp boya kullandım, koleston küllü açık sarı. hazır setlerden değil de tüp ve sıvısını ayrı ayrı aldım. saçımın boyu da omuzlarımı biraz geçiyor. ama 2 tüp ancak yetti, saçım tüm boyayı emdi yani.

bir soruda benden diplerin nasıl tuttu. aynı o sarıdan mı oldu kızıllasmadan

evet canım aynı boya. daha önce kahve köpüğü vardı kızıl yerler olmuştu. bu boyayla hepsi geçti. yerimseniben

işte budur :lepi: kızıllıklardan eser yok. 1-2 yıkamada daha da sarı olur. opuyorumnanaktan

cnmmm çok güzel olmuş turunculuk falan kalmamış çok yakışmış bayıldım valla resmen sarı olmuş yaaa opuyorumnanaktan güle güle kullan cnm boya nasıldı peki yıprattımı saçıını

cnmmm çok güzel olmuş turunculuk falan kalmamış çok yakışmış bayıldım valla resmen sarı olmuş yaaa opuyorumnanaktan güle güle kullan cnm boya nasıldı peki yıprattımı saçıını

tşk ederim canımmm opuyorumnanaktan ben de çok beğendim. boya iyiydi valla, korkarak kullandım ama herhangi bi yan etkisini görmedim. işin kötüsü şimdi bundan sonra napıcaz kaydirigubbakcemile3 tekrar buna devam mı edicem, etsem aynı renk mi olucak işte orasını bilmiyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…