- 19 Ocak 2010
- 456
- 14
- 118
- Konu Sahibi prediletto
-
bence olur tatlım belkı bıraz koyusu olur ustundekı ne renkten ne renge kısmına bak onun aynısı cıkıo bu seride
boya kutusunun altındaki resim seninmi orada aralarda açık sarılar var o tonlar olur
benim resmim değil canım netten buldum. ama çok benziyor. hatta benim sarılar daha açık ve bu kadar da kızıl değil. o yüzden boyasam tutar diye düşünüyorum ama fikirlerinizi almak istedim.
cnm merhabaopuyorumnanaktan eğer saçında yoğun turunculuk varsa bence önce bi yoğun küllü boyayla boyayıp turunculukları al ondan sonra bu boyayı kullan bu serinin intte 10.1 diye bi boyası var ama türkiyede yok sanırım
ben turunculuk kalacağını sanmıyorum saçın sonuçta koyu bir renk değil ve o renkte gayet açık sarı
ufak boy boya alıp kızıllıkrarın yoğun olduğu bölgede deneme yapabilirsin
bence o kutudaki renkle alakası olmayan bi renk elde edersin.
bilmiyorum canım. dediğin gibi belki deneyerek yapabilirim. umarım kızıllıklar gider.
canım zaten ben kutudaki rengi elde edeyim demiyorum, ilk mesajda da yazmıştım. turunculuklar gitsin, koyu sarı, altın sarı gibi olmasına da razıyım. yeter ki küllü oluşu turunculukları kapatsın. palettein küllü açık sarısında, saç rengini 2-4 tona kadar açar yazıyor. işe yarar diye düşünüyorum.
cnm bencede küllü boya ben çok yararını gördüm turunculuklar kapandı bi bayan vardı palette 10.1 boyayan resim koymuştu baya hoş görünüyodu castingi hiç deneme bence turunculuğu kapatmıo olumunekankayizsmile
ooo kimler gelmişşş olumunekankayizsmile canım nasıl bir renk olduğunu hatırlıyo musun resim koyan kişinin, sarı olmuş muydu :bbo:
cnm o bayanın msjını arıyorum şimdi forumda linki yollıcam sana bulduğumdaopuyorumnanaktan
tatlım buldum
ttp://ww.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/369756-kullu-sari-hakkinda-bilgisi-olanlar-bakarmi.html
banu eralp bence hoş olmuş bi bak fikir edinirsin cnmolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?