• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal 8.31 Chicago Koyu Sarı Dore Küllü yardım lütfennnn

prediletto

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
456
14
118
Kızlar şu anki saç rengim resimdeki gibi. Arada hafif sarımsı yerler var. Önceden röfleydi. Doğal rengim de koyu kumral bu arada. Ben diyorum ki Loreal 8.31 Chicago Koyu Sarı Dore Küllü boyasam, doğal bir sarı elde edebilir miyim yaa bilmiyorumkismile tamamen sarı olsun demiyorum zaten. Şöyle sarı ağırlıklı bal köpüğü gibi. Sarı olsa da fena olmaz hani :) Olur mu sizce ? Sarı, dore, küllü her şeyi barındırıyo mübarek kaydirigubbakcemile3 Bu rengi deneyen ya da fikri olan lütfen yardım etsin. benneyaptımki

2nqth0g.jpg

fbgf2r.jpg

bence olur tatlım belkı bıraz koyusu olur ustundekı ne renkten ne renge kısmına bak onun aynısı cıkıo bu seride

bence olur tatlım belkı bıraz koyusu olur ustundekı ne renkten ne renge kısmına bak onun aynısı cıkıo bu seride

dışarı çıkınca bakıcam canım umarım olur yaa, napacağımızı şaşırdık zaten bukalemun gibi kaydirigubbakcemile3

boya kutusunun altındaki resim seninmi orada aralarda açık sarılar var o tonlar olur

benim resmim değil canım netten buldum. ama çok benziyor. hatta benim sarılar daha açık ve bu kadar da kızıl değil. o yüzden boyasam tutar diye düşünüyorum ama fikirlerinizi almak istedim.

benim resmim değil canım netten buldum. ama çok benziyor. hatta benim sarılar daha açık ve bu kadar da kızıl değil. o yüzden boyasam tutar diye düşünüyorum ama fikirlerinizi almak istedim.

cnm merhabaopuyorumnanaktan eğer saçında yoğun turunculuk varsa bence önce bi yoğun küllü boyayla boyayıp turunculukları al ondan sonra bu boyayı kullan bu serinin intte 10.1 diye bi boyası var ama türkiyede yok sanırım

cnm merhabaopuyorumnanaktan eğer saçında yoğun turunculuk varsa bence önce bi yoğun küllü boyayla boyayıp turunculukları al ondan sonra bu boyayı kullan bu serinin intte 10.1 diye bi boyası var ama türkiyede yok sanırım

merhaba canımm olumunekankayizsmile ya benim kafam karıştı iyice, napacağımı hiç bilmiyorum :gitme:

ben bu serinin 8.3 ünü boyadım sarının yanından geçmeyen bir bakırımsılık elde ettim alakasız oldu ama hemen akıyor zaten boyamadan önceki rengim boyadıktan sonraki haline göre daha açıktı sarımsı turuncuydu

vazgeçtim ben. sabahtan beri forumu geziyorum, eski konulara bakıyorum. benimle aynı durumda olanlar açık küllü sarı ya da çok açık küllü sarı boyayarak turunculuğu atlatıp, güzel bi sarı elde etmişler. ama palette mi koleston mu loreal mi napsam bilmiyorum. bugüne kadar casting hariç hep palette kullandım. ne sertleştirdi ne yıprattı ne de dökülme oldu. acaba palettein küllü açık sarısına mı boyasam yaa napsam boshayallersmile

ben turunculuk kalacağını sanmıyorum saçın sonuçta koyu bir renk değil ve o renkte gayet açık sarı
ufak boy boya alıp kızıllıkrarın yoğun olduğu bölgede deneme yapabilirsin

ben turunculuk kalacağını sanmıyorum saçın sonuçta koyu bir renk değil ve o renkte gayet açık sarı
ufak boy boya alıp kızıllıkrarın yoğun olduğu bölgede deneme yapabilirsin

bilmiyorum canım. dediğin gibi belki deneyerek yapabilirim. umarım kızıllıklar gider.

bence o kutudaki renkle alakası olmayan bi renk elde edersin.

canım zaten ben kutudaki rengi elde edeyim demiyorum, ilk mesajda da yazmıştım. turunculuklar gitsin, koyu sarı, altın sarı gibi olmasına da razıyım. yeter ki küllü oluşu turunculukları kapatsın. palettein küllü açık sarısında, saç rengini 2-4 tona kadar açar yazıyor. işe yarar diye düşünüyorum.

bilmiyorum canım. dediğin gibi belki deneyerek yapabilirim. umarım kızıllıklar gider.

canım zaten ben kutudaki rengi elde edeyim demiyorum, ilk mesajda da yazmıştım. turunculuklar gitsin, koyu sarı, altın sarı gibi olmasına da razıyım. yeter ki küllü oluşu turunculukları kapatsın. palettein küllü açık sarısında, saç rengini 2-4 tona kadar açar yazıyor. işe yarar diye düşünüyorum.

cnm bencede küllü boya ben çok yararını gördüm turunculuklar kapandı bi bayan vardı palette 10.1 boyayan resim koymuştu baya hoş görünüyodu castingi hiç deneme bence turunculuğu kapatmıo olumunekankayizsmile

cnm bencede küllü boya ben çok yararını gördüm turunculuklar kapandı bi bayan vardı palette 10.1 boyayan resim koymuştu baya hoş görünüyodu castingi hiç deneme bence turunculuğu kapatmıo olumunekankayizsmile

ooo kimler gelmişşş olumunekankayizsmile canım nasıl bir renk olduğunu hatırlıyo musun resim koyan kişinin, sarı olmuş muydu :bbo:

cnm o bayanın msjını arıyorum şimdi forumda linki yollıcam sana bulduğumdaopuyorumnanaktan

tatlım buldum
ttp://ww.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/369756-kullu-sari-hakkinda-bilgisi-olanlar-bakarmi.html
banu eralp bence hoş olmuş bi bak fikir edinirsin cnmolumunekankayizsmile

tatlım buldum
ttp://ww.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/369756-kullu-sari-hakkinda-bilgisi-olanlar-bakarmi.html
banu eralp bence hoş olmuş bi bak fikir edinirsin cnmolumunekankayizsmile

tşk ederim canım çok sağol olumunekankayizsmile kızıllık yok gibi dimi. galiba ben de bununla boyucam. şansımıza artık ne çıkarsa kaydirigubbakcemile3

loreal diye başlık açtım, palette almaya karar verdim ve hiçbirini bulamayınca gittim koleston tüp boya aldım.

11/1 açık küllü sarı için 30 vol. %9'luk sıvı aldım, doğru mu yaptım kızlar ? lütfen bilen birisi cevap versin boyucam çünkü :emir_bebek:

Back