Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 8.3 kullanan varsa bi baksın cok acillllll

ddmerhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
51
0
86
İstanbul
kızlar ben kolestonun 7.3ünü boyadm katalogtaki gibi bi renk istydm genelde aynı cıkıyo ama saçlarimi koyuya boyatmstm tutmadi tam ve parfumerici bayan bana 8.3 ü kullanrsam istdgm rengi elde edicgimi soyledi tamam belki ilk boyadgmda istdgm renk olcak ya sonra cok sarımsı bi renk cıkarsa bu rengin fotosu varsa goreblr mym lutfen cok acillllllll delikafadulden

yani bu kadar açık bi renk mi olur diyosn uf ya bi turlu bulamcm istdgm rengi lorelin 7.3unu denesem nasl olur belki kolestondan brz daha farklıdır ha

valla bütün markaların koyu sarı rengiyle elde edebilirsin..

Voila 8.0
loreal 8.1

Son düzenleme:

Voila 8.0
loreal 8.1

canım sağol ya :1rolleyes: röfleden koyu renge döndüm ve bilirsin sarı saçtan sonra diğerlerini kullanmak epey zordur.Bende o zorluğu yaşıyorum renk beğenemiyorum.Son 3 ayda açık karamel koyu karamel açıcı bal köpüğü açık kumral her rengi denedim.Bi de bunu deneyeyim bakim:roflol:

saolun kızlar ben karar verdm 7.3 e devam edicem ama marka olarak loreal mi koleston mu denym ikisinin 7.3 arasında cok fark olur mu

loreal 7.3 nasıl bı boya ? palettenın fındık kabuğunu beğenıyodum ama ben çok az daha açık rengını ıstıyorum

Voila 8.0
loreal 8.1

slm canım sana bir konuda danışmak istiyorum renkler konusunda bilgilisin.ıgora Altın kumral sence nasıl bir renk aslında benim istediğim rengin resmini eklicem yardımcı olursan sevinirim.şu anda saçım kumral ama açılıyor.

Eklentiler

• $images111.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 207
arkadaşlar benim saçım mümkün değil boyanmıyor.açık kahve saçım var biraz daha açmak istedim kzıla fln boyadım zmanında açıcı boya ne yaptımsa saçımda bir değişme yok..ben insanmıyım yaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

loreal 7 3 kutu üstündeki resimden 2 ton daha koyu tutuyo aklınızda olsun, benm sacım acık renkti kutunn üstündekinden brz daha acıktı koyu cıktı, yıkandıkca daha hos oldu.
bi snrkine 8.3 deniyim diorum oda baya sarı ama:S bakalım ne cıkcak

hayatım ben bu rengi gecen gun bı kızda gordum merak edıp sordum ne renk dıe kız 2-3 defadır palette kahve kopugu boyadıgını ancak ılk boyamada bırebır aynısı olmadıgını bıraz daha koyu oldugunu soyledi.ama 2.3 boyamada bu rengi aldıgını soyledi..yani boyamalar ust uste geldıkce dıp cıkıp boyadıkca elde ettiğini soyledi.fikir olur dıe yazdım.

merhabalar acıl yardımınıza ihtiyacım var...benım sacım platın rofleli suan kendı sacım dipleri geldı acık kumral..acaba loreal 8.3 e boyasam nasıl olur guzel bir sarı olur mu kutudakının aysınısı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…