• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal 7.31 dore koyu küllü kumral loreal 9.1 küllü sarı ?

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
arkadaşlar saçlarım doğal koyu kumral. saç uçalrımı açmak için loreal 9.1 kullandım biraz açıldı sonra 7.31 i katalogta gördüm açık ve dore bir renkti ama uygulayınca uçları açılmadı. bu boya hakkıda bilgisi olan varmı hangi numaralarla boyamam lazım açmak için saçı ?

arkadaşlar saçlarım doğal koyu kumral. saç uçalrımı açmak için loreal 9.1 kullandım biraz açıldı sonra 7.31 i katalogta gördüm açık ve dore bir renkti ama uygulayınca uçları açılmadı. bu boya hakkıda bilgisi olan varmı hangi numaralarla boyamam lazım açmak için saçı ?

Merhabalar;

Saçlarını ilk kez açıyorsan küllü renk vurma ki vurmuşsun :) Garnier 110 ile dene. Birincisinde etkili bir sonuç almasan da ikincisinde etkiyi görürsün ben saçlarımı bununla açtım. 110 saç açıcı değildir boyadır bu yüzden saçların zarar görmez :)

canım garnier bitkisel boya bende boyalı saçımın üstüne boyadım 110 ama 1 ton bile açmadı ve açmayan çok kişide tanıyorum bence bu yanlış yönlendirme olur

canım garnier bitkisel boya bende boyalı saçımın üstüne boyadım 110 ama 1 ton bile açmadı ve açmayan çok kişide tanıyorum bence bu yanlış yönlendirme olur

1. Bitkisel boya yoktur. Amonyagı azaltılmış boya vardır. Profeyonel kuaföre giderseniz(her boya yapan kuaför değil) o da size bitkisel boyanın olmadığınız söyleyecektir.
2. Garnier 110 DOĞRU uygulandığında saçı AÇAR. Siz muhtemelen sadece boyayı aldınız ve eve gelip karıştırıp boyadınız. YANLIŞ ! Garnier in ölçüleri 40 ml boya 60 ml oksidandır. Asıl ölçü 60 ml boya 120 ml oksidan (%9(30 volume)) olmalıdır.

Şu an saçımı görüyor olmalısınız, profil olan ben Garnier 110 ile 4 kez saçımı anlattığım şeklide boyadım ve şu an sarıyım. Neden açmadım mı ? Açıcıyı 4 kez yapsam üst üste saç kalmazdı şu an bende.

Doğru şekilde uygulanırsa her boya güzellik katar :)

Back