Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 634 bal kahve

ark.lar annemin saçını bal kahveyle boyadk ama hani baldan çok biraz kızılımsı bi kahve oldu ya :) gerçi annem beğendi de o da biraz daha açık istiyodu aslında.. yani fotosunu istiyodunuz ya bizzat bal kahveyle boyandı budur :)

Son düzenleme:
bildiğin kahve gbi gözüküyo aslnda.. ışık altnda da ya da güneşte kızılmsı parlıyodur herhalde.. az önce boyadk çnkü henüz güneşteki rengini göremedm zemin gene kahveydi aslnda dha önce de castingin çikolata karameliyle boyamştk ama sanki o dha bi açık olmuştu ya..

castingin çikolata karameliylemi diosun? ya ztn çok benzer renkler aynı sonuç çıkar die düşünüyorm ama gene de sni yanıltmak istemem tam bilmiyorum cnm bnde ya.. ama bn iki rengi çk benzettm

bal kahve mi çok bakırlı cnm??

mezzo resimde açık kahve hatta kumrala dönük gözüküyo
ama tabi ışık çok farkettiriyo
siz hangi markayla boyamıştınız.. loreal majirelle mi??

Son düzenleme:
Kızlar bal kahve kaldırılmadı hemen her yerde var. Ama belki çok satılıyor olabilir bazen soruyorum kalmadı diyorlar. Bazen de ara renk olduğu ve aynı seride benzeri birkaç renk daha olduğu için (çikolata karamel gibi) bu rengi getirtmeye gerek görmediklerini söylüyorlar. Zaten loreal'in kendi internet sitesindeki Casting renk paletinde de mevcut bu boya hala, kaldırılsaydı oradan da kaldırırlardı herhalde. Muhteşem bir renk çok beğeniyorum ben.

kimse de boyamamış sanırım

LOREAL CASTİNG CREME GLOSS 6.34 BAL KAHVE çok güzel bir renk. Ben sarı saçlarımın üstüne boyadım, ilk boyamada tam kapatmıyor 3. boyamanızda süper bir renk oluyor. Eğer saçlarınız açık siyahsa kuaföre gitmeden diplerini açabilirsiniz. Eğer saç renginiz siyahsa ilk boyamayı açıcıyla yapıp daha sonra devamlı olarak siz boyayabilirsiniz. Renk tam olarak bakır renk karışımlı karamel renginde. İlk birkaç yıkamadan sonra açılıyor ve çok güzel bir renk oluyor, özellikle buğday tenlilere çok yakışacağına inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…