canım bu iki saç rengini bende çok beğeniyorum fakat senin saçın kahve gibi zaten o nedenle çikolata kahveye boyarsan pek bir farklılık olmaz gibi ama amber bal rengi müthiş çok beğendim farklılık olsun istersen ambel balı deneyebilirsin ama iki renkte gayet hoş
canım bu iki saç rengini bende çok beğeniyorum fakat senin saçın kahve gibi zaten o nedenle çikolata kahveye boyarsan pek bir farklılık olmaz gibi ama amber bal rengi müthiş çok beğendim farklılık olsun istersen ambel balı deneyebilirsin ama iki renkte gayet hoş
teşekkür ederim bi de şunu sorucaktım böyle koyu tonların daha açık olması için içine %9luk oksidan koyuyorlarmış ya bu oksidanı açık renkli saç boyalarından mı alıcaz ilk defa evde saç boyucam bu konuda hiçbi şey bilmiyorumm
Okuduğunuz gibi bir de cevaplasaydınız keşke :)))[/QUOTE
LOREAL CASTING CREME GLOSS 6.30 lorealparis.com sitesinde Karamel olarak geçiyor. Çikolata karamel tonu Türkiyede yok. 6.34'e göre koyu gibi. Biraz turunculuk yapıyor. 6.34 te ise bakırlık var ve daha canlı duruyor. Saçınız kahve tonlarındaysa kuaföre gitmenize gerek yok. Açık siyahsa ilk boyamayı kuaförde boyatabilirsiniz, daha sonrakileri ise evde kendiniz boyayabilirsiniz.