• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal 6.5'ten daha bakır bir boyayı nasıl elde edebilirim?

rikiriki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
45
0
46
İstanbul
Kızlar yine bir şey soracağım. Bugün Loreal 6.5 koyu kumral akaju aldım kutunun üstündeki renk süper ama sitede bir kaç kişi koyu oluyor vs. yazmış. Nasıl bir renk oluyor gerçekten. Ben çok çiğ olmayan bir bakır istiyorum ama çok da koyu olsun istemiyorum. Ne yapsam bunu tarçın bakırla mı karıştırsam??

$Amy-Adams-amy-adams-966744_1024_768.jpg
Bu renk mesela... Bu arada saçımın rengini açtım

bunu gördüm hatta bir tane daha var onu da gördüm çok sağol canım ama koyu falan demişler bilmem ki bi de saçımı açtım palette yoğun renk açıcıyla ama dipleri sapsarı oldu ortaları ve uçları hala kahverengi hiç açılmadı beceremedim yahu:50: şimdi yarın yine açıcı alsam sadece koyu yrlere sürsem ne olur acaba yanar mı ki? Bi de bu fotoğraftaki renk için 6.45 in içine biraz kızıl mı karıştırsam tarçın bakır karıştırsam nasıl olur acaba?? yardım edinn ühühühü:43:

bunu gördüm hatta bir tane daha var onu da gördüm çok sağol canım ama koyu falan demişler bilmem ki bi de saçımı açtım palette yoğun renk açıcıyla ama dipleri sapsarı oldu ortaları ve uçları hala kahverengi hiç açılmadı beceremedim yahu:50: şimdi yarın yine açıcı alsam sadece koyu yrlere sürsem ne olur acaba yanar mı ki? Bi de bu fotoğraftaki renk için 6.45 in içine biraz kızıl mı karıştırsam tarçın bakır karıştırsam nasıl olur acaba?? yardım edinn ühühühü:43:

saçlarımı hiç kendim açmadığım için ne desem yalan olur canım ama ben fazla uğraşma derim. palettenin tarçın bakırını araştırdın mı hiç. onu da çok beğeniyorlar. saç rengin açık değilse-ki sadece dipler açılmış- bu renk koyu tutar. kesinlikle kutudaki gibi olmaz. kızıldan uzak dur bence. sonra pişman olursan dönmesi çooook zor olur.
bak bi arkadaş blogunda palette tarçın bakırı anlatmış. öcesi ve sonrası fotolarını ekliyorum senin için. kendi saç rengin bu tonlardaysa böyle olur belki ama O 2 tüp boyaya 1,5 kutu oksidan kullanmış. bu kısım çok önemli. yine de zevk senin tabi iice araştır, pişman olmayasın. şahsen ben cesaret edemiyom daha tarçın bakıra. ama yaparsamda bu kızın dediği gibi yapıcam.

Eklentiler

• $BAKR_S~2.jpg
    $BAKR_S~2.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 92
  • $PALETT~1.JPG
    $PALETT~1.JPG
    228,8 KB · Görüntüleme: 449
evet çok güzel tutmuş bu=) ''dipleri mutlaka en son boyayın çünkü diplerdeki saçların saçın en canlı olduğu bölge ve kafa derisinin sıcaklığından dolayı boya daha çabuk aktive olduğundan saç diplerini önce boyarsanız, saçın tüm genelinden daha açık bir tonda olur saç dipleri. Bu sebeple dipler her zaman boya yapılırken son aşamada boyanmalı.'' demiş ya çok doğru söylüyor. ben de açıcıyı salak gibi ince diplere sürdüm bi de baktım üstü diğer saçlarla kapanan kısımlar çok çok açık bir sarı oldu alt kısımlar da kuruyunca baya açık bi kahverengi.ben de olmazsa diplerimi daha az oksidanla boyayayım. ya da yarın yine açsam acaba yanar mı var mı ki açan kimse de okumuyoki anacım:41: sen de sağolasın baya uğraştın:48:

mrb kızlar ben saçımı 4-5 gün önce kumral akaju ile boyadım.taban rengim küllü koyu sarı idi.ayrıca benim söle bi sorunum var herkes dipler daha açık olur dior ama benim dipler herzaman 1-2 ton koyu kalıyor kendi saç rengim koyu kestane.daha önceden dipleri açmak için platin sarı ile boyadım ancak çok açılmamıştı.ama saç uzadık.ça ve yıkadıkça açılıyordu sonra dipten geleni yine açmak için boyuyordum bu böle devam ediyodu.yani diplerim herzaman hep koyu oldu.gelelim kumral akajuya.bende sarı saçtan vazgeçemiyodum.eşim biraz koyult saçını dedi.bu renk ikimizinde hoşuna gitti aldık.evde boyayıp boyamamakta 1-2 saat tereddüt ettim ama sonunda boyadım.renk çok tatlı bişey oldu.öncelikle sölim akaju bakır demek.o yüzden saçımda tatlı bi bakırlık oluştu.mesela tarçın bakırın daha kızıl olacağını düşünüyorum.ama yine dipler daha koyu uçlar açık.4-5 yıkamadan sonra 1-2 ton aktı.ilk boyamada saçım açık renk olduğu halde kutunun üzerindeki renkten 1 ton daha koyu oldu.koyu renk saçlılarda bu rengin tutmayacağını düşünüyorum.önce saçı bence açmak gerekir.şimdi diplerle uçları eşitlemek için tekrar boyamayı düşünüorm

Back