yaklaşık bir ay önce saçlarımı Loreal Excellence Creme Pro-Keratin 6.45 Akaju Kahve ile boyadım
ilk boyadığımda oldukça koyu bir renk çıktı iki haftadan sonra renk istediğim hale gelmeye başladı
şu an oldukça sevdiğim bir saç rengi elde ettim hafif kızıl ve bakır yansımaları olan bir kahve oldu saçım
boya konusunda tecrübeli arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum
bir daha ki saç boyamamda 6.45 akaju kahvenin içine yarım tüp loreal preference 8.34 floransa koyu sarı dore bakır ilave etsem
sizce nasıl bir sonuç elde ederim ?
çünkü bu rengi sevdim fakat ilk iki haftada ki koyuluğu pek istemiyorum :26:
canım ben koyu dore sarının içine tam yarım tüp akuju kahve koydum boyadım
benm saç rengim koyu olduğu için ilk zamanlar koyu kızıl gbi oldu ama 1 ay sonra falan nasıl anlatsam böyle bakırda değil hafif sarı yansımalı parlak koyu bakır gibi ama turuncu gbi değil bal köpüğü yansımalı gbi oldu ben çok beğendim çevremdende olumlu yorumlar aldım soranlara bile söylemedim rengi
anladığım kadarıyla kayu sarı dore bakır bir tüp
akaju kahve yarım tüp kullandın
aslında benim aklıma şöyle birşey de geldi içinden çıkan %6lık oksidanı değilde
%9luk oksidanı kullansak ilk boyandığı zamanki o koyuluk olmaz sanırım :26:
saçlarını merak ettim foto çekinirsen kesip koyabilir misin ?
ben akajunun rengini çok sevmiştim çok güzel bi kahve tonu oluyor
kullandıkça
nasıl bir renk çıkar bilememde boyadığın renk krem içine yarım tüp katmayı düşünüyorum demişsin ama preference serisi jel boyadır yani boyayı bozarsın bence etkileşimini falan krem boya koyarsan içine daha iyi olur
canım ben koyu dore sarının içine tam yarım tüp akuju kahve koydum boyadım
benm saç rengim koyu olduğu için ilk zamanlar koyu kızıl gbi oldu ama 1 ay sonra falan nasıl anlatsam böyle bakırda değil hafif sarı yansımalı parlak koyu bakır gibi ama turuncu gbi değil bal köpüğü yansımalı gbi oldu ben çok beğendim çevremdende olumlu yorumlar aldım soranlara bile söylemedim rengi
nasıl bir renk çıkar bilememde boyadığın renk krem içine yarım tüp katmayı düşünüyorum demişsin ama preference serisi jel boyadır yani boyayı bozarsın bence etkileşimini falan krem boya koyarsan içine daha iyi olur
bilemiyorum sadece ben fikrimi söyledim yinede kafanı karıştırmak istemem tabi ama jel boyayla karıştıracağına krem boya daha iyi olur sanıyorum renkde daha iyi tutmuş olur
ben saçımı ilk kez boyadım boyamadan önce burada konu açtım ve bi çok arkadaş (çok teşekkr ediyorum tekrar kendilerine) yardımcı oldular en sonunda boyadım tam istediğim gibi olmadı ama yinede çok beğendim
herkes fikir edinir diye fotoğraf çekip koyacaktım ama foto.makinem arkadaşımda ancak 1 ay sonra falan geri alıcam zaten o zaman tekrr boyucam büyük ihtimal o zaman foto.koyabilirim
benm gözlerim bal rengi derler ya öyle işte güneşte iyice açılıyo herkes renk gözlerine yansımış çok güzel olmuş dedi bal rengi yansımalı bi kahve oluyo yumuşak bi kahve kahvemsi bakır gibi (inanılmaz tarif ettim yalnız