• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal 4.33 mü loreal 5.1 mi?

JaneNora

karmakarışık
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
270
4
46
Ankara
kızlarr karar veremiyorummm
Lorealın 4.33 ve loreal 5.1 hangisiyle boyasam daha hoş durur saçım altın kahve zaten biraz daha renk açmak istiyorum
:36::36: $2699_buyuk.jpg $pr_01_19745_max.jpg :89:

saçının şimdiki halini koysana canım ya da avatarına yüklemeye çalış eger buraya koyamazsan.altın kahve tonlarını merak ediyorum ben de

Saçın altın kahve birazdaha açmak istiyorsun ama bu boyaların ikisindende açma adına bir sonuç alamazsın bir boya boyayı açmaz ikincisi zaten bu renkler koyu birazdaha koyu tutacak boyayınca.İstediğin sonucu alamayabilirsin

cnm açmak istiyorsan daha açık renklere bak derim en azından 6 renk kodu üzerinde olsun..bu boyalarla iyicene saçını koyultursun..

kızlarr karar veremiyorummm
Lorealın 4.33 ve loreal 5.1 hangisiyle boyasam daha hoş durur saçım altın kahve zaten biraz daha renk açmak istiyorum
:36::36:Eki Görüntüle 160358 Eki Görüntüle 160362 :89:

altın kahveden sonra 4.33 daha mantıklı....5.1 küllü bir tonlama olduğu için saçının yansımalarını bozarak alacalı görüntüye sebep olur.....saçındaki boya 4.6.0 çünki.....

Back