• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 01 veya 02

02 yi denedim yaklaşık 2 saat önce.. Saçlarım koyduğum fotoğrfla hemen hemen aynı renkteydi, sadece biraz daha sarıları belirgindi..

Denedim ve sonuç bakır, açık sarı oldu.. 1 -2 ton açıldı rengi.. Sarılar beyaz gibi oldu, bakır tonları hafif açıldı ama daha belirgin bakır oldu saçlarım...

Boymasaydım da olurdu yani :(:(:(

Şimdi nasıl yapsamda sarı yapsam diy düşünmeye başladım. Şu aralar çalışmadığım için evde idare ediyorum, ama bu saçlarla dışarı çıkılmaz yaaa :( bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $Açık karamel.jpg
    $Açık karamel.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 468
saçların bu renge benziyosa çok hoşmuş dorelik olan sarılarda turunculaşma oluyomuş hafifde olsa ondan mı oldu acaba üzüldüm şimdi bilmiyorumkismile

Fotoğraftaki renk saçımın boyamadan önceki hali.. Şimdiki ise aynı aşağıdaki gibi sadece biraz daha kötüsü... Ben bir daha evde açık renk boya denersem..

Şu saçımı bi eski tonuna çevireyim, boya falan istemiyorum...

Havuç kafa oldum yaaaa

Bu arada küllü sarı, bence hiç deneme, yeşil yapıyomuş...

Eklentiler

• $2010_sac_rengi_7.jpg
    $2010_sac_rengi_7.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 565
kızzzlarr selam.. ben de loreal 02'ye boyamak istiyorum şu an saçımda loreal 01 numara var ikisi arasında çok bariz açılma oluyor mu yoksa hemen hemen aynı tonlarda mı bilgisi olan ??

Back