Her ilaci icemiyorum maalesef oyle olacak doktorun verdigi mide koruyu beni olduruyordu En azindan kullandiysaniz sizde ne gibi yan ekileri oldu doktorlar her ilaci kullanipta yazmadigi icin soruyorum Lutfen kullan arkadaslar yardimci olmak icin yazarsa sevinirimmİyi de doktora güvenmeyip bize mi güveneceksiniz?
Kullanan biri yazsa ne olacak ki? Bana zararı olmayan bir ilacın, size olabilir. Kullandığınız mide ilacını da çoğu insan rahatlıkla kullanıyordur, ama sizin
Bu ilac zaten alerji ilaci alerjisi olanlar iciyor alerjisi olanlardan birine zarari olmadiysa benim icin iyi sadece ne gibi yan etkileri oldu kullansnlarin intihar girisimi haluslasyon diyor bas donmesi yaziyor cok mu oldu kullananlar yazip bilgi verirse sevinirim Kestane bali aldim yiyemiyorum alerjim varsa olurum bilen varsa yardimci olsunlar lutfenKullanan biri yazsa ne olacak ki? Bana zararı olmayan bir ilacın, size olabilir. Kullandığınız mide ilacını da çoğu insan rahatlıkla kullanıyordur, ama sizin alerjiniz varmış ona
Cok tesekkur ederim Gecmis olsun sizede hergun mu kullaniyorsunuz alerji ilacini sabahlari ise gidiyorum cok uyku uyanama yapti mi acaba sabahlari zaten demir eksikliginden uykulu ve bayilacak gibi oluyorum sersemlik daha kotu olmam sanirim doktor bana bunlari kullan gel dedi alerji ilaci icin 7 gunden fazla kullanmayin yaziyor internette ama doktor 1 ay boyunca aksam tok dedi toz astim ilacina da sabah aksam demisMuadilini kullanıyorum. İlaçların yan etkilerine bakmayın. Bende uyku bile yapmadı. Size iyi gelecektir ama doktor yeterli diyene kadar kullanın. Ben iyi hissettim diye bıraktım ama tetikleyicilere maruz kalınca alerjim azıyor.
Bir de demir için de tedavinizi aksatmayın. Nefes darlığına o da sebep oluyor. Her ikisi için de ilaç kullanıyorum. Sorun yok.
İnhalatöre gelince de spreyler daha rahat ama benim kullandığım beni çarpmıştı. 2 ay bile kullanamadan bıraktım. İyiyim ama o zamana göre. Tozu ben de çekemiyordum. Daha doğrusu çekemediğimi sanıyordum. Belki de dozu düşüktü. Etkisi pek olmadı bende.
Her toz ve spreyin içeriği de farklı bu arada.
Alerji ilacında 7 gün sınırı yok. O, burun açıcı bir sprey var. Onda sınır var.Cok tesekkur ederim Gecmis olsun sizede hergun mu kullaniyorsunuz alerji ilacini sabahlari ise gidiyorum cok uyku uyanama yapti mi acaba sabahlari zaten demir eksikliginden uykulu ve bayilacak gibi oluyorum sersemlik daha kotu olmam sanirim doktor bana bunlari kullan gel dedi alerji ilaci icin 7 gunden fazla kullanmayin yaziyor internette ama doktor 1 ay boyunca aksam tok dedi toz astim ilacina da sabah aksam demis
Tesekkur ederim alerji ilacini ictim agzi bogazi kurutuyor Ama kullandikca daha iyi olucam sankiAlerji ilacında 7 gün sınırı yok. O, burun açıcı bir sprey var. Onda sınır var.
Alerji için burun spreyinde de sınır yok bu arada.
Gece hapı alacaksınız. Bende uyku sorunu olmadı. Sadece bir ara uyku etkisi olan 4 ilacı aynı anda kullanınca gözlerim kapanıyordu erkenden. Sonra ilaçların arasına süre koydum da uyku etkisi azaldı.
Demir ilacını da 1 ay alıp bırakmayın. Onu da bir süre kullanacaksınız. Demir eksikliğim olunca kalkmak işkence hatta beni araba daha fazla tutuyor. Hayat kalitem düşüyor.