Lop Tavşanıma Gelin Arıyorum

mrsspy

Davşan Annesi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
814
1.306
28

Merhabalar. 11 aylık erkek yarı ingiliz yarı lop tavşan beyimize hanım bir kız arıyorum.
Kendisi işinde gücünde evi var.
Askerliğini bedelli yaptı
Aşıları tam evlenme çağında.
Aylık mama kazancı iyi durumda.
Kriterleri;
  1. Dişi olması
  2. Tercihen lop
  3. İstanbul Avrupa yakasında ikâmet etmesi
Mesajlarınızı bekliyoruz

Son düzenleme:
Merhaba eskiden bizim de çok tavsanimiz vardı biri de lop du. Merak ettim nerde bakiyosunuz bahçe var mı? Çok fazla üredikleri için bizi çok zora sokmuşlardi :)

Merhaba eskiden bizim de çok tavsanimiz vardı biri de lop du. Merak ettim nerde bakiyosunuz bahçe var mı? Çok fazla üredikleri için bizi çok zora sokmuşlardi :)

Bizimkisi kedi gibi tuvaletini talaşına yapar başka yere asla yapmaz. Balkonumuz da güzel bir büyük bir kafes yaptık ona orada kalıyor. Haftada 2 kere dışarıda gezdiriyoruz. Aynı bebek gibi bakım istiyor.

Daha henüz hiç üreyemedi garibim. Bir hanım kız bulursa niyeti var. Bi oyuncak tavşan aldık perte çıkarttı

Yaa ne güzel biz hiç eğitememistik heryere çişini yapardı, çok da havaliydi biraz sararmış yeşillik hafif yumuşamış salatalik asla yediremezdik resmen bir prensti :) biz de çiftleşsin diye bir dişi tavşanı aynı yere koyduk bir türlü onu yakalayıp da çiftleşmedi inanır mısınız :) ama bebekler inanılmaz güzel oluyor aşk yaşarsınız eminim, kolay gelsin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…