• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lop Tavşanıma Gelin Arıyorum

mrsspy

Davşan Annesi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
814
1.306
28
05053AA3-3534-48A0-8D6C-B0E880A535A0.jpeg

Merhabalar. 11 aylık erkek yarı ingiliz yarı lop tavşan beyimize hanım bir kız arıyorum.
Kendisi işinde gücünde evi var.
Askerliğini bedelli yaptı :p
Aşıları tam evlenme çağında.
Aylık mama kazancı iyi durumda.
Kriterleri;
  1. Dişi olması
  2. Tercihen lop
  3. İstanbul Avrupa yakasında ikâmet etmesi
Mesajlarınızı bekliyoruz :KK200:

Son düzenleme:
Merhaba eskiden bizim de çok tavsanimiz vardı biri de lop du. Merak ettim nerde bakiyosunuz bahçe var mı? Çok fazla üredikleri için bizi çok zora sokmuşlardi :)

Merhaba eskiden bizim de çok tavsanimiz vardı biri de lop du. Merak ettim nerde bakiyosunuz bahçe var mı? Çok fazla üredikleri için bizi çok zora sokmuşlardi :)

Bizimkisi kedi gibi tuvaletini talaşına yapar başka yere asla yapmaz. Balkonumuz da güzel bir büyük bir kafes yaptık ona orada kalıyor. Haftada 2 kere dışarıda gezdiriyoruz. Aynı bebek gibi bakım istiyor.

Daha henüz hiç üreyemedi garibim. Bir hanım kız bulursa niyeti var. Bi oyuncak tavşan aldık perte çıkarttı :D

Bizimkisi kedi gibi tuvaletini talaşına yapar başka yere asla yapmaz. Balkonumuz da güzel bir büyük bir kafes yaptık ona orada kalıyor. Haftada 2 kere dışarıda gezdiriyoruz. Aynı bebek gibi bakım istiyor.

Daha henüz hiç üreyemedi garibim. Bir hanım kız bulursa niyeti var. Bi oyuncak tavşan aldık perte çıkarttı :KK70:
Yaa ne güzel biz hiç eğitememistik heryere çişini yapardı, çok da havaliydi biraz sararmış yeşillik hafif yumuşamış salatalik asla yediremezdik resmen bir prensti :) biz de çiftleşsin diye bir dişi tavşanı aynı yere koyduk bir türlü onu yakalayıp da çiftleşmedi inanır mısınız :) ama bebekler inanılmaz güzel oluyor aşk yaşarsınız eminim, kolay gelsin şimdiden

Back