Londra'nın Göbeğinde Sokak Ortasında Tecavüz Girişimi

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
İngiltere'de pazar akşamı saat 20.00 sularında sokak ortasında yaşanan tecavüz girişimi güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
İngiltere'nin başkenti Londra'nın göbeğinde, neredeyse sokak ortasında meydana gelen tecavüz girişimi güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
londra-nin-gobeginde-sokak-ortasinda-tecavuz-7825549_x_4476_300.jpg

KAPIYI AÇMAYA ÇALIŞIRKEN...

Daily Mail'in haberine göre, yasal nedenlerle adı gizli tutulan 20'li yaşlardaki bir kadın geçen pazar akşamı 20.00 sularında işinden evine döndükten sonra dairesinin dış kapısını açmaya çalışırken, kimliği belirlenemeyen bir kişinin saldırısına uğradı.

İLK ETEĞİNİ KALDIRIYOR

İlk olarak kadının eteğini kaldıran saldırgan daha sonra kadını yere atıp giysilerini çıkarmaya çalıştı. Ancak kadının kocasının, çığlıkları duyarak kapıyı açması üzerine hızla olay yerinden kaçtı.

2 AYRI GİRİŞİM DAHA YAŞANMIŞ

Polis olayın meydana geldiği Clapham semtindeki Kings Avenue'de (Krallar Caddesi) aynı akşam iki ayrı tecavüz girişimi daha olduğunu belirterek, üç olayın birbiriyle bağlantılı olduğunun sanıldığını duyurdu. Scotland Yard, saldırganı yakalamak için Londra çapında insan avı başlattı.

http://www.haberler.com/londra-nin-gobeginde-sokak-ortasinda-tecavuz-7825549-haberi/

Çok üzücü haberler bunlar. Bu kadın kurtulmuş, ruhunda açılan yaralarla.
Kurtulamayanlar bir ömür yaşıyor içinde bu sancıyı.
Daha kesin daha ağır cezalar getirilmeli. Hadım etmek mesela ; en doğru karar olur.

Çok üzücü haberler bunlar. Bu kadın kurtulmuş, ruhunda açılan yaralarla.
Kurtulamayanlar bir ömür yaşıyor içinde bu sancıyı.
Daha kesin daha ağır cezalar getirilmeli. Hadım etmek mesela ; en doğru karar olur.

Yalniz ilacli hadim yöntemi ya da diğer yöntemle beraber psikolojik çöküntüden sonra hadim edilen kişilerin çok daha farklı karaktere büründüğü gözlemlenmiş. Yani çözüm bu da değil.

Yalniz ilacli hadim yöntemi ya da diğer yöntemle beraber psikolojik çöküntüden sonra hadim edilen kişilerin çok daha farklı karaktere büründüğü gözlemlenmiş. Yani çözüm bu da değil.
üstelik çoğu ülke yarar sağlamadığı için bu yöntemden vazgeçiyor.
çünkü kimyasal hadım bir hap iç hadım ol gibi bir şey değil. düzenli bir hormon takviyesi "kanser" yapan bir hormon takviyesi ve kanser riski gerekçesiyle hormon takviyesini bırakan mütecavizlerin büyük bölümü eskisinden daha saldırgan bir biçimde tecavüz işine geri dönüyor.kaldı ki tecavüz etmek bir suçtur, bir hastalık değil bu nedenle de çözümü cezayla olmalıdır, tıpla değil

Bunu bilmiyordum.

Yuhhhh. Yazık kadına asla unutamaz yaşadıklarını.
Unutulmuyor asla unutulmuyor:KK43:Seneler önce bende apartmana girdim merdivenlerden çıkarken arkamda bir ayak sesi duydum kafamı çevirip baktığımda adam kemerini çıkartıyordu o an öyle bir çığlık attım ki adam kaçtı üzerinden seneler geçmesine rağmen unutamıyorum apartmana her girdiğimde arkamdan kimse girmesin diye mutlaka kapıyı kapatırım.

Unutulmuyor asla unutulmuyor:KK43:Seneler önce bende apartmana girdim merdivenlerden çıkarken arkamda bir ayak sesi duydum kafamı çevirip baktığımda adam kemerini çıkartıyordu o an öyle bir çığlık attım ki adam kaçtı üzerinden seneler geçmesine rağmen unutamıyorum apartmana her girdiğimde arkamdan kimse girmesin diye mutlaka kapıyı kapatırım.
sizi çok iyi anlıyorum,hemen hemen aynı durum benim başımada gelmişti hatta daha beteri,ortaokul 2.sınıftaydım,okuldan geldim apartmanın merdivenlerinden eve çıkıcam,yukarıdanda aşağıya deri montlu birisi iniyordu,tam kesiştiğimiz yerde önlüğümün üstünden cinsel organımı ellemeye çalıştı,ben çığlık atınca bıçak çekmişti boğazıma,tamam sus sakın sesini çıkarma birşey yapmıycam diyip bırakıp kaçmıştı sonrada:KK43: o zamanlar emlakçıydı ailem,dükkan da hemen apartmanın altındaydı,annem dükkandaydı,eve çıkar çıkmaz anneme telefon açmıştım anne sakın eve gelme sana birşeyler yaparlar diye,sanki adam orada bekliyorda aynı şeyi annemede yapacakmış gibi düşünmüştüm o çocuk aklımla,korkumdan 2 gün boyunca zangır zangır titremiştim.Gerçekten o korkunun şokun izi silinmiyor,bende artık merdivenlerden hiç çıkmamaya gayret gösteriyorum,sanki yukarıdan birisi inip aynı şeyi yapacakmış gibi geliyor.

sizi çok iyi anlıyorum,hemen hemen aynı durum benim başımada gelmişti hatta daha beteri,ortaokul 2.sınıftaydım,okuldan geldim apartmanın merdivenlerinden eve çıkıcam,yukarıdanda aşağıya deri montlu birisi iniyordu,tam kesiştiğimiz yerde önlüğümün üstünden cinsel organımı ellemeye çalıştı,ben çığlık atınca bıçak çekmişti boğazıma,tamam sus sakın sesini çıkarma birşey yapmıycam diyip bırakıp kaçmıştı sonrada:KK43: o zamanlar emlakçıydı ailem,dükkan da hemen apartmanın altındaydı,annem dükkandaydı,eve çıkar çıkmaz anneme telefon açmıştım anne sakın eve gelme sana birşeyler yaparlar diye,sanki adam orada bekliyorda aynı şeyi annemede yapacakmış gibi düşünmüştüm o çocuk aklımla,korkumdan 2 gün boyunca zangır zangır titremiştim.Gerçekten o korkunun şokun izi silinmiyor,bende artık merdivenlerden hiç çıkmamaya gayret gösteriyorum,sanki yukarıdan birisi inip aynı şeyi yapacakmış gibi geliyor.
Çok geçmiş olsun sizin yaşadığınız çok daha kötüymüş yaşınızda çok küçükmüş ben 18 yaşındaydım.Etkisi o kadar fazla ki. Çocuklara bile okuldan gelince kapı açıkta olsa aşağıdan mutlaka zile basıp apartmana öyle girmelerini tembih ediyorum .Asansöre tanımadığım birisiyle asla binmiyorum. Bir çok kişinin yüzünü unuttum ama o adamın yüzünü asla unutamıyorum :KK43:

Çok geçmiş olsun sizin yaşadığınız çok daha kötüymüş yaşınızda çok küçükmüş ben 18 yaşındaydım.Etkisi o kadar fazla ki. Çocuklara bile okuldan gelince kapı açıkta olsa aşağıdan mutlaka zile basıp apartmana öyle girmelerini tembih ediyorum .Asansöre tanımadığım biriyle asla binmiyorum. Bir çok kişinin yüzünü unuttum ama o adamın yüzünü asla unutamıyorum :KK43:
Haklısınız bende aynıyım;dün ne yedin diye sorsan hatırlamam,hatta birçok şeyi çabuk unuturum,acaba dedimmi yaptımmı diye ama o olayı hiç unutmuyorum,dediğiniz gibi merdiven asansör gibi yerlerde tek başına dolanmamaya çalışıyorum,sizede geçmiş olsun.

Back
X