Londrada, sitesine girip inceleyebilirsin istersen ;
www.uiclondon.com
(Bu arada cevap biraz geç oldu kusura bakma)
Ben yeni döndüm Türkiyeye o yüzden bir süre yazamadım, oradaki yaşam ya da koşullarla ilgili sorularınız varsa seve seve yanıtlarım, 1 yıldan fazla kaldım . yardımcı olmaya çalışırım :)
Selam Nazzli_,
ogrenerek gelmene senin adina sevindim, ing ye gitme icin icin epey bir suredir arastirma icindeydim ben de, burda bu konuyla ilgili birilerinin olmasi cok iyi geldi :1hug: daha once hazirlik arti gitmedigim kurs kalmadi gerci disarda yabanci arkadaslarim da oldu uzun yillar gorustuk ama dostlugu derinlestiremedim sebep, hep ayni duzeyde kaldim, pre int ile int arasi yazili sinavlarda up int olurken sozlu de durum bu, kelime ogrenmem problem
oysa hafizan da iyidir diyorlar. ing de gittigin okul faydali olmus sanirim ki oneriyorsun, acaba en cok hangi yonu seni motive etti ve giderken seviyen neydi
? kac kelime ile dondun bir yil icinde
? sitesini inceledigim kadariyla teen age gruplar var gibi siniflarda yas duzeyi ve mevcut ne
? tercihim ortamin ve derslerin verimliligi acisindan yas grubuma yakin duzeyde olmasini dusunuyorum en az yirmibes ustu bunu gorustugum hocalarda onayladilar ordaki durumu biraz anlatabilirmisin rica etse birde alti yedi ay kalayim diyorum, kalacak yerler nasil ne gibi bir tercih yapmaliyim
? aile yani tedirgin edici olabilir gibi mi ne dersin
? ben biraz da cekingenimdir, y pansiyon mu tam mi iyi
? aslina bakilirsa calisirken yemegi unutanlardanimdir
calisma olanagi sunuluyormus secme imkanin da varmiydi ya da gitmeden belirlenebiliyor mu is durumu da diyelim buro isleri istersen onceden belirtebilrmisin
? bir de gittigin bolge cok kozmopolit olursa ing cok konusma imkani azalir diyorlar. dil okullarina ogrenci gonderen bazi ticari kuruluslar var sen hangi kanalla gitmistin acaba direk okulla mi anlasilmali
?Haftalik kac ders saati almaliyim
? bir de ders islenisi klasik lise egitimi gibi reading gramer listening conversation gibi mi islendi biraz aciklarsan sevinirim
aralik gibi gitmeyi dusunuyorum diye surekli ariyorlar tedirginim acikcasi dogru karar vermek lazim yer *ogretim*konaklama*ortam*rakamlar konularinda, sorularima yardimci olabilirsen cok memnun olurum havada ucusuyorlar gordugun gibi yakalarsan ve cevaplarsan epey hafifliyicem. Bir de christmas ta gitmem iyi olur mu ders baslamadan yani tavsiye edermisin
? tesekkurler simdiden