Londra'daki Dil Okullari

Kuzey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2007
2.027
13
Londra'da bulunan dil okullari listesi (alfabetik siraya gore) :

1. Academy SWJ (St. John's Wood School of English)

2. Active Learning School of English

3. Anglo European Study Tours Ltd

4. Aspect College London

5. Avalon School of English

6. Bell International

7. Bloomsbury International (UK) Ltd

8. British Study Centres

9. The Burlington School of English

10. Camden College of English

11. Central School of English

12. College of North West London

13. Communicaid

14. Discovery Summer

15. EC London

16. Eden House College

17. Edwards Language School

18. EF International Language School

19. Embassy CES

20. English in London (SKOLA)

21. English Language Institute

22. English Language Training

23. Eurocentres, London Central

24. Excel English Language School Ltd

25. Frances King School of English

26. GEOS English Academy London

27. Golders Green College

28. Greenwich Community College

29. Hampstead Garden Suburb Institute

30. Hampstead School of English

31. Harrow House International College

32. Institute of International Education in London

33. International House, London

34. InterNexus Centre for Language Studies

35. InTuition Languages

36. ISIS Education and Travel

37. Kaplan English Programs

38. King Street College

39. King's School of English

40. Language Link Limited

41. Language Studies International

42. Leicester Square School of English

43. Linguarama

44. London Empire Academy

45. London Institute of Technology and English (LITE) Bayswater and Wimbeldon

46. London Metropolitan University

47. London School of Economics Language Centre

48. The London School of English

49. Malvern House

50. Mayfair School of English

51. Oxford College International

52. Oxford House College

53. Queen Mary, University of London

54. Regent London

55. Rose of York Language School Ltd

56. Select English

57. SELS College

58. Shane Global Language Centres

59. South Thames College

60. Southgate College

61. Southwark College

62. St. Giles International

63. Stanton School of English

64. TTI School of English

65. Twin English Centre London

66. United International College

67. University College London

68. University of Westminster

69. Victoria School of English

United international college benim suanki okulum arkadaslar, herseyiyle tavsiye ederim ..
Egitimi cok iyi, ogrencileri,calisan personeli olsun hersey gercekten yerinde:)
Gelmek isteyenlere duyurulur

United international college benim suanki okulum arkadaslar, herseyiyle tavsiye ederim ..

nerede...senağlama
keşke öyle bir imkanım olsada gelseydim.:çok üzgünüm:.çok isterdim..:a015:

arkadaşlar daha önce gidenlerin önerileri varmı acaba?
bu sene gidicem önce dil sonra master icin bilgi alabilirmiyim
tesekkürler

ben de ingilizce ögrenmeyi cok istiyorum...ingiltere de okula gitmeyi istiyorum..acaba mümkün mü??

nerede...senağlama
keşke öyle bir imkanım olsada gelseydim.:çok üzgünüm:.çok isterdim..:a015:

Londrada, sitesine girip inceleyebilirsin istersen ;
www.uiclondon.com

(Bu arada cevap biraz geç oldu kusura bakma)
Ben yeni döndüm Türkiyeye o yüzden bir süre yazamadım, oradaki yaşam ya da koşullarla ilgili sorularınız varsa seve seve yanıtlarım, 1 yıldan fazla kaldım . yardımcı olmaya çalışırım :)

Son düzenleme:
slmm ...suan amsterdam da yasiyorum ama 3 - 4 aylik bir programla seviyemi yukseltmek icin ingiltereye gelmek istiyorum..arastirmalrim aile yani iken korkunc elstirileri okuyunca fikrimi degistirdim...arkadaslarla yurt yada benzerini ovduler ama bu konuda hic bir bilgim yok...yani yasim artik 30...secici olabilme sansim varsa yabanci dili iyi konusabilen birileriyle kalip pratik yapmam sart...ve dee butcem cok yok uzun zamnadir calismadigim icin 2000 pound civari ayirdim tum giderlere...okullar kimi uygun kimi pahali...oxfort street de 1 - 2 okul buldum ama gormek mi lazim?? bilemedim...yani bu dil bu yil sorun olmaktan benden cikmali...tavsiye edebilecegin olanaklar var mi?? kendine iyi bak...

Selam Nazzli_,
ogrenerek gelmene senin adina sevindim, ing ye gitme icin icin epey bir suredir arastirma icindeydim ben de, burda bu konuyla ilgili birilerinin olmasi cok iyi geldi :1hug: daha once hazirlik arti gitmedigim kurs kalmadi gerci disarda yabanci arkadaslarim da oldu uzun yillar gorustuk ama dostlugu derinlestiremedim sebep, hep ayni duzeyde kaldim, pre int ile int arasi yazili sinavlarda up int olurken sozlu de durum bu, kelime ogrenmem problem oysa hafizan da iyidir diyorlar. ing de gittigin okul faydali olmus sanirim ki oneriyorsun, acaba en cok hangi yonu seni motive etti ve giderken seviyen neydi? kac kelime ile dondun bir yil icinde? sitesini inceledigim kadariyla teen age gruplar var gibi siniflarda yas duzeyi ve mevcut ne? tercihim ortamin ve derslerin verimliligi acisindan yas grubuma yakin duzeyde olmasini dusunuyorum en az yirmibes ustu bunu gorustugum hocalarda onayladilar ordaki durumu biraz anlatabilirmisin rica etse birde alti yedi ay kalayim diyorum, kalacak yerler nasil ne gibi bir tercih yapmaliyim? aile yani tedirgin edici olabilir gibi mi ne dersin? ben biraz da cekingenimdir, y pansiyon mu tam mi iyi? aslina bakilirsa calisirken yemegi unutanlardanimdir calisma olanagi sunuluyormus secme imkanin da varmiydi ya da gitmeden belirlenebiliyor mu is durumu da diyelim buro isleri istersen onceden belirtebilrmisin? bir de gittigin bolge cok kozmopolit olursa ing cok konusma imkani azalir diyorlar. dil okullarina ogrenci gonderen bazi ticari kuruluslar var sen hangi kanalla gitmistin acaba direk okulla mi anlasilmali?Haftalik kac ders saati almaliyim? bir de ders islenisi klasik lise egitimi gibi reading gramer listening conversation gibi mi islendi biraz aciklarsan sevinirim aralik gibi gitmeyi dusunuyorum diye surekli ariyorlar tedirginim acikcasi dogru karar vermek lazim yer *ogretim*konaklama*ortam*rakamlar konularinda, sorularima yardimci olabilirsen cok memnun olurum havada ucusuyorlar gordugun gibi yakalarsan ve cevaplarsan epey hafifliyicem. Bir de christmas ta gitmem iyi olur mu ders baslamadan yani tavsiye edermisin? tesekkurler simdiden

merhaba herkeslere :)
bende bir ayrillik bir sure icin ingiltereye gelicem
amacim hem staj yapîp, hemde ingilizcemi gelistirmek.
bu mumkunmudur acaba?

merhaba c1bl1k bir ay kısa gelecektir. seviye ve butce onemli etkenler. staj derken hangi branş eger aupair olarak gidersen daha uzun kalabilir ogrenerek donebilirsin. okul icin zaten cok kisa bir sure. burda bile bir kur ingilizce en az uc ayda tamamlanıyor. ben orta duzeyde inip çikiyorum en az altı yedi ay kalmayı planlıyorum, baska zamanın yoksa okullara yazıp bilgi alabilirsin. ben birkac okul gozume kestirdim gibi birde ekimin üçüncü haftası olması lazım bu konuyla ilgili bir fuar var net tarihe bakmam lazım orası da iyi bir fikir verebilir.

arkadaşlar daha önce gidenlerin önerileri varmı acaba?
bu sene gidicem önce dil sonra master icin bilgi alabilirmiyim
tesekkürler

Kızlar günaydın..
çoook uzun zamandır aklımdaydı benım ingilterede eğitim almak ama henüz fırsat/kısmet oldu..
bir aksilik cıkmazda planlarım tıkır tıkır işlerse kasım gibi londra da olucam..
mart-nısan gibi başvuru yapmayı düşnüyorumki acenta araştırıyorum şu anda..
cok arkadasım var bu konuda magdur olan , vize alamayan okulu begenmeyen yada kaldığı yer kötü olan vs..
19 ocakta ve şubatta 4-5 arladaşım daha londra yolcusu..
ben orda yaşayan yada dönenlerden yorumlarını rica ediyorum aupair olarak gitmek mi iyi ( ki bildğim kadarıyla ekim itibari ile bu programı türklere kaldırdılar ) dil okulu mu ? çalışma imkanları ? yabancılara tavırlar? maddi imkanlar vs?
çok pahalı olduğunu filan duydum , ben 1 yıllık dıl eğitimi için 30.000 ytl gözden çıkardım ama eğer iş bulursam orda çalışıcamda..Bu miktar yeterli mi?
ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür kızlar..:1hug:

Size dolaylı bazı bilgiler verebilirim, ben değil ama kız kardeşim iki gün önce döndü, buradan aracı kurum yardımıyla gitti, dil eğitimi için mutlaka danışman şirketler üzerinden gidilmeli, sorun çıktığında oradaki bürolarından yardım alıyorsunuz, gidecek kapınız var yani. Okul ve en önemlisi kalacak yer temini, londra ulaşımda zonlardan oluşan bir şehir, zone 1 şehrin merkezi, ulaşım için metroyu kullanmanız gerekiyor, kaldığınız zone merkeze yakın olmalı. Hem çalışıp hem okuma fırsatınız var dersleri sabah seçerseniz öğleden sonra çalışmaya zamanınız kalıyor. ış bulmakta zorluk çekmiyormuşsunuz, herkes birbirine yardımcı, iş seçimi sizin beğininize ve vasıflarınıza kalmış. Haftalığı ortalama 70 pounddan oldukça kullanışlı odalar kiralayabiliyormuşsunuz. Yemek sorun değil diyorlar hazır ürünlerle ve biraz yaratıcılıkla çözülüyormuş. gerçi bunu diyenler burdan 4-5 kilo mantı ve ev yapımı tarhana siparişi verdi ordası ayrı.

kısaca cebinizde biraz para ve özgüvenle gidip rahatça dil öğrenip gelebilirsiniz.

arkadaslar türklerin en cok okudugu 2 okulu söleyeyim size,malvern house ve oxford house college...size tavsiyem turklerin cok az oldugu okullara gitmeniz:)

arkadaslar türklerin en cok okudugu 2 okulu söleyeyim size,malvern house ve oxford house college...size tavsiyem turklerin cok az oldugu okullara gitmeniz:)

katılıyorum, siz uzak dursanız da sınıftaki bir iki türk hemen sizinle takılmak isteyecektir, önemli olan yabancılarla kaynaşmak, native speaker aramak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…