londra olimpiyatlarında türkiyemizi temsil eden kızlarımıza tebrikler..

bilgexx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
530
16
48
Düzce
1500 m koşusunda aslı çakır alptekin 1. , gamze bulut 2. oldu. bu bizim için bir ilk, hem altın hem gümüş madalya aynı anda.. gurur duydum. izlerken ağladım.

çok sağolun kızlar.. bizlere bu duyguları yaşattınız.. minnettarız

Son düzenleme:
sunucu öyle dedi canım bilmiyorum, izlemedim tekvandoyu

Bayanlar için ilk demek istemiştir belki,söylemeyi unutmuş olabilir

Kızlarımızıda yürekten kutluyorum
Gurur duyuyoruz onlarla
Bu gecede 3.altını bekliyoruz tekvandoda yine

ben kadın basketbol takmının maçlarını izlerken yaşadım aynı duyguları...azimleri, mütevazilikleri, kendine güvenleri ile bir ilki başardılar...takım olarak -üstelik kadın sporcu olarak- ilk defa olimpiyatlarda türk bayraklı forma görmemizi sağladılar...onların çeyrek finale çıkması benim için halter ve güreşte alınmış 10 madalyaya bedeldir....

voleybol takımı da ilk kez katıldı onları da tebrik ederim ama potanın perileri çoook daha başarılı olmasına rağmen sadece 2 maç kazanan voleybolcuların gölgesinde kaldı, oysa basketbolcularımız sadece 2 maç kaybetti ki bir tanesi ABD...(medyanın parmağı)

ha bu arada kızları da tebrik etmek gerek (aslı ve gamze) gerçekten çok başarılıydılar ayrıca servet (onun da çoook duygusal bir hikayesi var, üstelik hafif sakatlığı olmasına rağmen altın madalya alan ilk sporcumuz) hepsini tebrik etmeli ve bence olimpiyat gibi büyük organizasyonları sadece -haberler- aracılığı ile takip etmemeli.....

Son düzenleme:
Gönülden tebrikler kızlar
sizlerle gurur duyuyoruz.
Şeref turuna çıkmış bir Türk bayrağı kadar güzel ne var ki.

Üç defa ev sahibi olan tek şehir Lonra'da 2012 olimpiyatlarının açılış töreni görsel bir şölen sunarken bizlere, büyülenmemek elde değildi..
Hele ki 2012 Olimpiyat oyunlarının tema şarkısı "Anywhere in the World" ses halkası olarak yayıldığında sporcuların kalp atışlarını, ayakkabı seslerini duyduk ve bu gece o sesleri milli bir duyguyla hissetmenin heyecanını gözlerimiz dolarak yaşadık..

Teşekkürler kızlar :)

Altınımız Aslı ÇAKIR ALPTEKİN
Gümüşümüz Gamze BULUT

Gözümüzün Nuru Nur TATAR

Potanın PERİLERİ

Filenin SULTANLARI

ve diğerleri

hepinize teşekkür ediyorum, kadın olmanın haklı gururunu yaşattınız bizlere...

bugün izledim gamze'nin son saniyelerde attığı splint çok şaşırtıcıydı.
sanki tanrının eli ordan alıp öne koydu kızı bir anda, kimbilir ailesi ne dua etmiş
çalışmış da tabi kereta daha 20 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…