LONDRA da yasayan BEBIS icin ugrasan yada bebisi olan anneler :)))

idilga

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
2.979
21
selamm arkadaslar bende 6 aydir londradayim isimden 1 yil ucretsiz izin alip esimin pesine takildim geldim tamamen tatil gozuyle bakiyorum burda gecen zamana ve tabiki bos durmayalim bebis yapalim dedikkkk dedikkkkkdee bizim bebiss halaa gelmedi ugrasip duruyoruz bakalimm :)))

sohbet etmek , bilgi paylasiminda bulunacak arkadaslar hadi buyrunnn :)))))

selam arkadasim hosgeldin sende aramiza...

bende yaklasik 10 yildir Londradayim ve 6 aylik bir kizim var insallah hayirlisi ile senin de bebisin olur.

acaba hangi semttesin merak ettim..

Merhaba arkadaşım, hoşgeldin. Ben de 6 ay önce evlenip Londra'ya geldim. Biz de evlendiğimizde bebek falan olmaz kısa zaman içinde, çok uğraşacağız, diyorduk. Başta olmadı da ama şu anda 10 haftalık hamileyim :) Darısı başına...
Londra'nın neresindesin? Sevgiler,

biz putney deyiz

ayy en guzel londra yaramisss hamis olmussunuzzz bende istiyorumm bakalim ugrasiyoruz hayirlisi :))))

genellikle gebelik topiklerinde oldugum icinn unutmusum burayiiiiii (( ozurrrr

umarim sizlerde unutmazsinizzzzz (
gorusmekk uzereeee sevgilerrr :))

Merak ettim arkadaşım, var mı bir gelişme? İnşallah, hayırlısıyla vardır.

Selam kizlar ben burdayim ama sizler yoksunuz, bende londradan ve yeni anne oldum 3 mayista oglusum oldu , annelik zor ve cok guzel allah ins herkese nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…