• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lolita Lempicka PARFÜMMM kullananlar.....

anelia

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
323
lolita markalı parfüm almak istiyorum ama internet sitelerinin bazılarında cok indirimli satışları oluyo...yani deneme imkanım olmadan alıcam için sizden fikir istiyorum hangisi güzel hangisi kalıcı ve sizin kullandığınız ve beğendiğiniz hangileri var....tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum tatlışlaropuyorumnanaktan

en sevdiğim erkek parfümü armani code ve jean paul gaulter canım kesin denee..

hugo boss derim :kahve:

bende lolita kullanıcısıyım :kahve: şekerli kurabiyeli güzel koku sempatiksalakcinni
ama nina ricci yle değiştircem sempatiksalakcinni

allah rıza için lolita lempicka desir'e nasıl güzel dediğinizi anlamıyorum..bende bu yorumlara inanarak internetten sipariş ettim binbir hevesle parfümü açtım üzerime sıktım eşime sürpriz yapacaktım,sözde güzel kokacakya..adamcağız eve girdi biryerden rakı kokusu geliyor demez mi,sanırım anasondu o buram buram kokan...indirimden 75 tl ye almıştım.yazık parama..aman diyeyim.

allah rıza için lolita lempicka desir'e nasıl güzel dediğinizi anlamıyorum..bende bu yorumlara inanarak internetten sipariş ettim binbir hevesle parfümü açtım üzerime sıktım eşime sürpriz yapacaktım,sözde güzel kokacakya..adamcağız eve girdi biryerden rakı kokusu geliyor demez mi,sanırım anasondu o buram buram kokan...indirimden 75 tl ye almıştım.yazık parama..aman diyeyim.

anason yokki içinde bilmiyorumkismile
sahte falandır heralde o

canım markafoni den almıştım.yani sahte olduğunu pek sanmıyorum. yalnız lolita lempica desir.belki senin kullandığın desir değildir..gerçekten çok kötü bir koku

lolita lempicka kullandığım parfümlerin arasında..
günlük değil ama gece dışarı çıkarken kullanıyorum..
şekerli hoş br kokuiben beğeniyorum..
desire kokusunu bilmiyorum ama

bende lolita hakkında hep iyi yorum okudum bunun üzerine 30 ml aldım. bana çok ağır geldi.kumralım ama ben çok beğenmedim şahsen.böyle aman aman bi koku değil

Back