• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lolıta da ucuzluk....

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
158
İngiltere
kızlar az once hepsı burada com da dolasıyordum birde gördüm ki lolıta nın yeni kokusu 50ml.50 ytl şok oldummm...kaçırmadan alın derim.

yaaa süpermiş ama ben daha yeni aldım 30 ml 30 TL kampanyasından lolita tühhh inşallah tekrar yaparlar

bn de görnce brz duraksadım...ben bilmiyorum bu şişeyi...??bilen var mı aceba...ben maviyi kullamıştım

işte bende onu dıyorum annem tam bilmiyorum bilmeden alsak mı kı ne yada şişesi mi değilşiti alammmmm ya...

arkadaşlar bu parfümü (forbidden flowers)ben kullanıyorum yalnız yeşil değil sarı desek daha doğru olur hihoyyyt lolitada ucuzluk deyince tahmin ettim bu parfüm olduğunu zatensırnaşık şey çok hoş bi parfümdür tavsiye ederim..söylediğiniz için de teşekkürler ben de alıcam zaten az kalmıştı..ben 30 ml'i boynerden 75 tl'ye almıştım ağustos sonunda :bbo: süper fiyat yani sositososito herkese de tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

kızlar tamda ben konu açacaktımki konulara bir göz atayım dedim. Bir arkidişimiiizz açmış meğer konuyu. sELİN SELİN SELİNNNN duy beniiiii. Aldınmı bu kokudan yada dışarıda nasıl olduğuna baktınmı. Bir fikir verirmisiniz tüm arkadaşlarada sesleniyorum aynı zamanda. Ne kokusu mesela:çok üzgünüm:

arkadaşlar bu parfümü (forbidden flowers)ben kullanıyorum yalnız yeşil değil sarı desek daha doğru olur hihoyyyt lolitada ucuzluk deyince tahmin ettim bu parfüm olduğunu zatensırnaşık şey çok hoş bi parfümdür tavsiye ederim..söylediğiniz için de teşekkürler ben de alıcam zaten az kalmıştı..ben 30 ml'i boynerden 75 tl'ye almıştım ağustos sonunda :bbo: süper fiyat yani sositososito herkese de tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

arkadaşım sen bu kokuyu kullanmışsın nasıl bir koku tarif edebilirmisin rica etsem. Birde bişey daha sorcektim unuttum yawww hepsi buradada isminin yanında EDF yazıyor anlamadım ben acaba yanlışmı yazmışlar EDT mi demek istedilerkiiii bir fikri olan varmıı
kızzzzlaaaaaarrrr nerdesiniz huuuuhuuuuuuuuuuudelikafadulden

Ben okadr bgenmıorum onunyerıne madamı tercıh ederım seker kokuları sevenler ıcın

nerden aldın kızz siteden mı???

yessss güzelimm kaydirigubbakcemile2 kusura bakma yeni gördüm sorunu canım. ama daha gelmedi yaaaasenağlama ortalama 3 gün içinde kargo diyor zatiii ama bugün 3. gün şükür. Meraktan çatlıycam vallahii sende aldınmı peki seeliiinnnnnndelikafaduldendelikafadulden

hıııı bak ne dicem sana lolitanın feminnisi yani mavi olanı kozmetikçimdede 30 tl imiş bide veri irrestıbıl 30 tl miş ama stokta yoookksenağlama olsaydı onlardanda kapçaktım hemen Bende mail attım stoğa girince haber vereceklermiş maille bakalımm fisfisfis inşallah haber verirlerde onlardan da alırım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bana haber gelince yazarım buaraya sende kappp beğeniyorsan tabii canımcım:sm_cool:

Back