Lol oynayan erkek arkadaş

Maalesef oynuyordum ve bıraktım. İnanın ki müthiş bağımlılık yapıyor. Bütün zamanınızı çalıyor. En son geçenlerde benim sınıftakiler takım kurmuşlar bana support oyna diye geldiler. Dedim yok oynamam ben bir daha diye :KK70: Ama siz emin olun sizi sevmediğinden falan değil. Oynadığımdan biliyorum. İnsan sürekli hadi gel bir el daha atalım diyor. Bırakamıyor. Oynamasını azaltma gibi bir durum da olamaz. Siz kökten bıraktırmaya çalışın. Hem ona hem size yazık. Ben kendime acıdım. O kadar zamanımı harcadım diye. Stream izliyorum arada. Lol oynayanların yayınları oluyor. Onlar eğlenceli oluyor ama artık oynaması zevkli gelmiyor bana. Bütün noob lar benim oyunda. GG TEAM REPORT :KK70: :KK70: :KK70:
Ahahah report feeder :KK70: karşı takım hep iyi olur zaten :KK70:

Geçen abim normal maç atıyordu. Karşı takım Beşiktaş'tan Thaldrin geldi. Şansa bakar mısınız :KK70: Ama cidden hep mi beni bulur gerizekalılar? Normal oyun oynamazdım zaten ben. Eski aramcıyım ben :KK70:Bu arada main in ne ablacım :KK70:
main nami bacım benim :KK70: nami keri derler bana :KK70:sup seviyorum ben eskiden adcydim ama artık platin oldum ve adc mekaniklerim yetersiz kalıyor bu eloya :KK70:

bende de var bir oyunca iyi sennki tek bir oynmş.evlendk hala öyle benden bebekten önce geliyor.ev arkadaşı gibi yaşayıp gidiyoruz.zeniyorm akşam vakit geçiren çiftlere.onu geçtm boş boş otrmaya bile razıyım am ayok.bilgisayar heerr seyi onun.bzen diyorum keşke bilgle evlenseydin üzüntü sevnç boş vakit her seyi onla paylaşıyro ztenç
Senınkı daha zor ya ay allahım nedır bu çektiğimiz

Ya gercekten oyle oyun mesela bedava ama tek kostumleri paralı gecen gun yemeğe cıkacagız akşam baya luks bır yerdı yıl donumu yemeği için hazırlandım ettım gıttık sevgılım parasının yarısını lolde kostume vermış tabı ben şok oldum şaka gıbı ya neyse yemek parasını allahtan odedi bana odetmedi ama ne gereksız seydır ya mesela doğum gunundede anne babası buna lolde kostum aldılar aılecek mallar ya
:KK70:nickin bile lolden nefret ediyorum:KK70:

main nami bacım benim :KK70: nami keri derler bana :KK70:sup seviyorum ben eskiden adcydim ama artık platin oldum ve adc mekaniklerim yetersiz kalıyor bu eloya :KK70:
Ben de eskiden Orianna fena oynardım. Hele bir de skin hack im vardı. Her oyun istediğin skini seçerdim. Ben oyunu bıraktım böyle tatlı bir skin çıkarmışlar.
maxresdefault.jpg
Platin iyidir eğer euw teysen. Tr de bilemem artık :KK70:

Oyun oynaması problem değil de bu kadar hayatı haline getirmiş olmasını ben biraz ezik buldum açıkçası.
Kendini geliştirecek, yapılabilecek bir sürü aktivite varken

X