Normal çıkmış. Enfeksiyon görünmüyor. Lökosit 5-6 yı geçerse sorun diye biliyorum.Arkadaşlar eşim 2.kez sperm testi oldu.... Ilk testinde iltihap var vs dediler ikincide iltihap yok dediler vs... Bugün aldığımız raporu nette araştırmaya başladım sizlerden danışmak istedim...
Idrar tam tetkiki 'nde lökosiit negatif diyor... En altta açıklama da da 1-2lökosit deiyor..
Ne demek bu anlamadım hiç...
Canı gönülden şu raporumuzu yorumlayacak biri varsa tamamını yazabilirim arkadaşlar...
Arkadaşlar eşim 2.kez sperm testi oldu.... Ilk testinde iltihap var vs dediler ikincide iltihap yok dediler vs... Bugün aldığımız raporu nette araştırmaya başladım sizlerden danışmak istedim...
Idrar tam tetkiki 'nde lökosiit negatif diyor... En altta açıklama da da 1-2lökosit deiyor..
Canı gönülden şu raporumuzu yorumlayacak biri varsa tamamını yazabilirim arkadaşlar...
1-2 lökosit olması gerekiyor zaten olağan değeri görmüşsünüz...Arkadaşlar eşim 2.kez sperm testi oldu.... Ilk testinde iltihap var vs dediler ikincide iltihap yok dediler vs... Bugün aldığımız raporu nette araştırmaya başladım sizlerden danışmak istedim...
Merhaba msjnzın üzerindn yıllar geçmiş ama yine de sormak istdm lökosit probleminizi aşınca mı hamile kaldnz,sanrm şuan hamilesinz.Bizde lökosit problemi ile uğrşyrz daArkadaşlar eşim 2.kez sperm testi oldu.... Ilk testinde iltihap var vs dediler ikincide iltihap yok dediler vs... Bugün aldığımız raporu nette araştırmaya başladım sizlerden danışmak istedim...