- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Lökosit yüksekliği
- Konu Sahibi neva03
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakteri falan çıkmadı bende ama bi zararı olurmu diye tedirgin oldum doktorda ilaç yazmadı kızılcık suyu tüket dedi bazıları bilemedimbol su. bende bakteri falan da çıkmıştı o yüzden antibiyotik kullanmıştım.
ilaç yazmadıysa ciddi bir sey değildir. günde 3-4 litre su için. kızılcık suyu falan bilmiyorum ben ıhlamuru bile temkinli içtim gebelikte.Bakteri falan çıkmadı bende ama bi zararı olurmu diye tedirgin oldum doktorda ilaç yazmadı kızılcık suyu tüket dedi bazıları bilemedim
Tmm çok tşk ederimBenim de idrarda eritrosit yüksekliği çıktı. İdrar yaparken yanma olursa diye kullanmam için doktorum antibiyotik verdi ama yanma olmadığı için kullanmadım. Günde minimum 3 litre su içip çok tuvalete çıkıyorum. Kızılcık suyu bilmiyorum ama bol su tüketmek yeterli olur bence riske atma.
Evet ben organik kızılcık suyu içtim hamilelik boyunca. Lezzetli deBakteri falan çıkmadı bende ama bi zararı olurmu diye tedirgin oldum doktorda ilaç yazmadı kızılcık suyu tüket dedi bazıları bilemedim
Ozamn düşüğe falan sebep olmuyor bikaç kişi öyle dedide kararsz kalmıştımEvet ben organik kızılcık suyu içtim hamilelik boyunca. Lezzetli de
Kızılcık mı düşüğe sebep oluyormuş? Benim bildiğim olmuyor. Tehlikeli bitki çayları var ama kızılcık suyu öyle değil. Siz doktorunuza danışın ve kendi araştırmalarınızı yapın yine de. Benim bildiğim idrar yolu enfeksiyonuna karşı çok etkili. Ben de hamilelik boyunca evde bulundurdum. Kahvaltıda yarım bardak falan içiyordum.Ozamn düşüğe falan sebep olmuyor bikaç kişi öyle dedide kararsz kalmıştım
Çok iyi doktorumada bir sorarım çok tşk ederimKızılcık mı düşüğe sebep oluyormuş? Benim bildiğim olmuyor. Tehlikeli bitki çayları var ama kızılcık suyu öyle değil. Siz doktorunuza danışın ve kendi araştırmalarınızı yapın yine de. Benim bildiğim idrar yolu enfeksiyonuna karşı çok etkili. Ben de hamilelik boyunca evde bulundurdum. Kahvaltıda yarım bardak falan içiyordum.