- 7 Şubat 2019
- 44
- 18
- 40
-
- Konu Sahibi Bugraninannesi
Evet ben de ona gitmeyi düşünüyorum telefonla bilgi aldım 15 bin dediler.. yok başka hastaneye sormadım evime de yakın olduğu için oraya gidicem muhtemelen...Cok teşekkür ederim cevabınız için Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBugün Nihan hanıma gittim çok memnun kaldım ilk gidişim ve doğum paketi 15binmiş. Sizin fiyat aldığınız başka hastaneler oldu mu
Amiiiiin sizinki de inşaallahEvet ben de ona gitmeyi düşünüyorum telefonla bilgi aldım 15 bin dediler.. yok başka hastaneye sormadım evime de yakın olduğu için oraya gidicem muhtemelen...Cok teşekkür ederim cevabınız için Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahsizinki kaç haftalık
Amin çok teşekkürlerAmiiiiin sizinki de inşaallahAllah razı olsun 17. Haftadayız kârlı olmak adına erken karar vermeniz güzel olur ben biraz geç kaldım sayılır
Merhaba Pendik Kurtköy deki hastahane mi bu acaba..bide paket için de ne oluyor ?Bugün Nihan hanıma gittim çok memnun kaldım ilk gidişim ve doğum paketi 15binmiş. Sizin fiyat aldığınız başka hastaneler oldu mu
Bugün Nihan hanıma gittim çok memnun kaldım ilk gidişim ve doğum paketi 15binmiş. Sizin fiyat aldığınız başka hastaneler oldu mu
Merhaba doktordan memnun musunuz siz sormadan bir şeyleri anlatıyor mu ilgi ve yaklaşımı iyi mi doktor arayışındayım yardımcı olursanız sevinirimEvet ben de ona gitmeyi düşünüyorum telefonla bilgi aldım 15 bin dediler.. yok başka hastaneye sormadım evime de yakın olduğu için oraya gidicem muhtemelen...Cok teşekkür ederim cevabınız için Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahsizinki kaç haftalık
Evet memnunum tatlı dilli ve bilgilendirici onunla devam ediyorumMerhaba doktordan memnun musunuz siz sormadan bir şeyleri anlatıyor mu ilgi ve yaklaşımı iyi mi doktor arayışındayım yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederimEvet memnunum tatlı dilli ve bilgilendirici onunla devam ediyorum
Ben de ona gidiyorum ve memnunumMerhaba doktordan memnun musunuz siz sormadan bir şeyleri anlatıyor mu ilgi ve yaklaşımı iyi mi doktor arayışındayım yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederimBen de ona gidiyorum ve memnunum
Merhabalar birşey sormak istiyorum nihan hanımdan hala memnun musunuz ? Bana çok soğuk geldi böyle çok severek yaptığını düşünmemeye başladım ne tansiyon ölçüyor ne kilo bakıyor ne doğru düzgün resim veriyor belki ilk gebeligimde Dr um tam tersi birisiydi ondan çok fazla şey mi bekliyorum testlerim riskli çıktı ama böyle hiç teselli etmiyor korkutuyor sadece pişman olmaya başladım doğum paketi aldığıma Instagram daki halleriyle normal hali bambaşka birisi...Bugün Nihan hanıma gittim çok memnun kaldım ilk gidişim ve doğum paketi 15binmiş. Sizin fiyat aldığınız başka hastaneler oldu mu
Soğuk gelmedi ama muayenelerim çok kısa sürüyor taş çatlasın 5-6 dk. Kilo ölçümü yapıyor ama tansiyon yeni ölçülmeye başlandı. Siyah beyaz resim kalitesi kötü bence. Renkli ise bi aydır bakmaya başladı yüzünü görelim diye. Yani başka doktor muayeneleri nasıl bilmiyorum ama ben soracak fazla birsey de bulamıyorum. Kafa, göbek, bacak haftasını bakıp önerilerle bitiriyoruz. Soğuk diyemem ama kısa geliyor bana.Merhabalar birşey sormak istiyorum nihan hanımdan hala memnun musunuz ? Bana çok soğuk geldi böyle çok severek yaptığını düşünmemeye başladım ne tansiyon ölçüyor ne kilo bakıyor ne doğru düzgün resim veriyor belki ilk gebeligimde Dr um tam tersi birisiydi ondan çok fazla şey mi bekliyorum testlerim riskli çıktı ama böyle hiç teselli etmiyor korkutuyor sadece pişman olmaya başladım doğum paketi aldığıma Instagram daki halleriyle normal hali bambaşka birisi...
Evet çok kısa hemen göndermeye çalışır gibi halleri var soracağımı da unutuyorum siz kaçıncı haftadasınız ?Soğuk gelmedi ama muayenelerim çok kısa sürüyor taş çatlasın 5-6 dk. Kilo ölçümü yapıyor ama tansiyon yeni ölçülmeye başlandı. Siyah beyaz resim kalitesi kötü bence. Renkli ise bi aydır bakmaya başladı yüzünü görelim diye. Yani başka doktor muayeneleri nasıl bilmiyorum ama ben soracak fazla birsey de bulamıyorum. Kafa, göbek, bacak haftasını bakıp önerilerle bitiriyoruz. Soğuk diyemem ama kısa geliyor bana.
30+1 deyim başka muayenelerde neler yapılıyor farklı olarak acaba bilginiz var mıEvet çok kısa hemen göndermeye çalışır gibi halleri var soracağımı da unutuyorum siz kaçıncı haftadasınız ?
Ben o hastanede doçent doktor Ünal isaogluna gidiyorum ve memnunum. Kendisine whatsaptanda sürekli ulaşabiliyorsunuz. Daha hamile değilken bile kist sebebiyle muayeneye gidiyordum whatsaptan ne sorsam hemen cevap verdi. Şahsen doçent olduğu için ve riskli gebelik konusunda uzman olduğunu duyduğum için kendisini tercih ettim. Gebelik teşhisim 2.gun önce kondu şimdilik çok memnunum. Hastanenin doğum paketi de mantıklı ama ben zaten Anadolu sigortadan gebelik sigortası yaptırmıştım.Merhabalar hanımlar bişey sormak istiyorum;
Lokman Hekim kadın doğum bölümünde gittiğiniz ve memnun kaldığınız bir Dr önerir misiniz bir de doğum paketi muayene ücreti vs. Ne kadar bilgisi olan varsa lütfen bilgi verebilir misiniz.. Şimdiden teşekkürler
Anladım sevindim adınıza hastane içinde Dr değiştirilebilir mi acaba bir sorayım bir dahakine..wattsapptan soru soruyorum cvp vermiyor hiç.Ben o hastanede doçent doktor Ünal isaogluna gidiyorum ve memnunum. Kendisine whatsaptanda sürekli ulaşabiliyorsunuz. Daha hamile değilken bile kist sebebiyle muayeneye gidiyordum whatsaptan ne sorsam hemen cevap verdi. Şahsen doçent olduğu için ve riskli gebelik konusunda uzman olduğunu duyduğum için kendisini tercih ettim. Gebelik teşhisim 2.gun önce kondu şimdilik çok memnunum. Hastanenin doğum paketi de mantıklı ama ben zaten Anadolu sigortadan gebelik sigortası yaptırmıştım.
Bence değiştirilir sonuçta doktor seçme özgürlüğü diye bişey var memnun değilseniz zorlayamazlar. Mırın kırın ederlerse bu hakkınızı hatırlatın derimAnladım sevindim adınıza hastane içinde Dr değiştirilebilir mi acaba bir sorayım bir dahakine..wattsapptan soru soruyorum cvp vermiyor hiç.
Sözleşmede sanırım değişiklikle ilgili madde var bakarsınız (ünal beyin 1-2 bin tl daha yüksekti diye hatırlıyorum farkı talep edebilirler)Anladım sevindim adınıza hastane içinde Dr değiştirilebilir mi acaba bir sorayım bir dahakine..wattsapptan soru soruyorum cvp vermiyor hiç.