Aranızda daha onceden kullanan var mı bilmiyorum.... Amaa etkisii bende kaçınılmaz olduu... Sadece selültlere degıll çatlaklara da ıyı gelıyor.cunku cogu yağ karısımı zaten ıcınde war...
Annem televzynda gorup sparısss werdıgınde dogru olmycagını para tuzagı oldugunuuu savunup durdum... sessızce onun uygulamasını ızledım.. karnında kı kırmızı catlaklar yawas yawas beyazaaa dondulerrr we selultttlerı kayboldu... şimdiide ben kullanmaya basladım daha bırıncı haftam fakat etkilerini gorebılıyorm streçle sarp beklıyormm bu arada bazennn ip atlıyorum....kesinliklee denenmelii derim. eğer alamayan olursaa karısımı kendınız hazrlayabılırsınızz çokk basit...şiddetle tawsiyee edıyormmm geçiceklerine hıc ınanmamıstımmm :teytey::teytey::teytey:
Bitkisel SELÜLİT YAĞI
Vücutta selülit oluşumunu engeller. Cildi sıkılaştırır ve besler. Ciltteki çatlakları giderir. Ciltte pürüzsüz bir görünüm sağlar. Cildi nemlendirir. Ciltteki lekeleri hafifletir. Selulite bağlı yağlanmayı giderir, yağ yakımını güçlendirir.
İÇİNDEKİLER ve ETKİLERİ
• Biberiye Yağı
• Portakal Yağı
• Defne Yağı
• Kekik Yağı
• Zambak Yağı
• Pelesenk Yağı
• Nane
• Lavanta
• Fındık Yağı
• Limon
• Çam Terebentin
• Vücutta selülit oluşumunu engeller.
• Cildi sıkılaştırır ve besler.
• Ciltteki çatlakları giderir.
• Ciltte pürüzsüz bir görünüm sağlar
• Cildi nemlendirir.
KULLANIMI:
• Sorunlu bölgeler ısıtılır. Yağ masaj yapılarak yedirilir ve
üzeri sarılarak 2 ile 4 saat arası bekletilir
• Haftada 3 defa uygulanmalıdır.
• Ara verilmeden 4 ile 6 hafta arası düzenli olarak kullanılması gerekmektedir.
Annem televzynda gorup sparısss werdıgınde dogru olmycagını para tuzagı oldugunuuu savunup durdum... sessızce onun uygulamasını ızledım.. karnında kı kırmızı catlaklar yawas yawas beyazaaa dondulerrr we selultttlerı kayboldu... şimdiide ben kullanmaya basladım daha bırıncı haftam fakat etkilerini gorebılıyorm streçle sarp beklıyormm bu arada bazennn ip atlıyorum....kesinliklee denenmelii derim. eğer alamayan olursaa karısımı kendınız hazrlayabılırsınızz çokk basit...şiddetle tawsiyee edıyormmm geçiceklerine hıc ınanmamıstımmm :teytey::teytey::teytey:
Bitkisel SELÜLİT YAĞI
Vücutta selülit oluşumunu engeller. Cildi sıkılaştırır ve besler. Ciltteki çatlakları giderir. Ciltte pürüzsüz bir görünüm sağlar. Cildi nemlendirir. Ciltteki lekeleri hafifletir. Selulite bağlı yağlanmayı giderir, yağ yakımını güçlendirir.
İÇİNDEKİLER ve ETKİLERİ
• Biberiye Yağı
• Portakal Yağı
• Defne Yağı
• Kekik Yağı
• Zambak Yağı
• Pelesenk Yağı
• Nane
• Lavanta
• Fındık Yağı
• Limon
• Çam Terebentin
• Vücutta selülit oluşumunu engeller.
• Cildi sıkılaştırır ve besler.
• Ciltteki çatlakları giderir.
• Ciltte pürüzsüz bir görünüm sağlar
• Cildi nemlendirir.
KULLANIMI:
• Sorunlu bölgeler ısıtılır. Yağ masaj yapılarak yedirilir ve
üzeri sarılarak 2 ile 4 saat arası bekletilir
• Haftada 3 defa uygulanmalıdır.
• Ara verilmeden 4 ile 6 hafta arası düzenli olarak kullanılması gerekmektedir.