Lokal ile burun estetigi lütfen bakin..

Scarlett07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
14
0
1
Antalya
Kizlar lütfen yardimci olun kuzenim 18 yasinda ve bünyesi biraz zayıf genel anesteziden korkuyoruz lokal ve sedasyonla estetik olan var mi ? Lütfen kizlar doktor tavsiyesi lazim.. sedasyon ile uyku hali olusturuluyor kendisi de lokal istiyor malum genel anestezi komplikasyonlari baya meshur.. Annesi kardiyolog o da genele izin vermiyor. Lütfen prof, docent, operatör vs lokal yapan biliyorsaniz söyleyin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ameliyatımı local ve sedasyonla oldum. Önemli olan doktora güvenmek sonrasında giç bile olmuyor. Local olmamı doktorun kendisi istedi zaten ameliyat sırasında solunum için se makineye bağlamak istemiyorum beraber yapacaz ameliyatı dedi. Kendisine güvendim ve ne bir ağrı ne bir sızı oldu. Ameliyattan çıktığım gibi öncelikle annemi kndim rahatlattım kusma gibi şikayetlerim olmadı. Ameliyat sırasında uyku Halim olduğu için bir buçuk saatlik ameliyat yarım saat gibiydi. Doktorumla konuştum da saat kaç nasıl gidiyor gibi muhabbette ettik biraz ağızdan nefes almak zorladı çünkü boğazlarım çok kurumuştu. Genelden ziyade local daha rahat oluyor

Rica etsem doktorunuzun adini da paylasabilir misiniz? Genelle yaparim diyen doktorlar o kadar cok ki. Ama cok nadir de olsa anestezik ilaclar alerji yapabiliyormuş. Doktorun adini verebilirseniz cok mutlu olurum. Bir de kemik kirma vs yapildi mi sesleri cok duydunuz mu?

Ben Trabzon'da oldum doktorum umut topal , Trabzon'da burun ameliyatları çok olduğu için deneyim kazanmış biri. Ameliyat sırasında sesleri duydum başımın hareket ettiği anladım lakin bunlar çok etkilemedi. Doktorum da müzik açtı ameliyat sırasında eğlenceli bir ameliyat geçirdim. Çok endişeliydim ama doktorum çok cana yakın kendisine abi bile diyebiliyorum burnu havada bi cerrah değil. Kendisini tavsiye ederim lakin burda olma şansınız yoksa lokal olacaksanız ilk doktorununuz size güven vermeli

GAMZE BURNUNDAN MEMNUNMUSUN YANI ALCI CIKTIMI BENDE 2 EKIMDE serhat tuncere oldum burunum çokkk şiş şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…