Lojmana taşınıyoruz, iç dekarasyonda yardım.

anaksunamoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
516
3
41
Kızlar lojmana taşınıyoruz.Lojmanlar bakımsız ve özensiz.Değişik bir renge boyamak istiyorum.Oturma odamın koltukları yeşil salon takımım krem bu yüzden odaları fıstık yeşiline boyamaya karar verdim.Sizce nasıl durur? Birde Mutfak tezgahlarını yaptıracağız.Mobilyacı renkde sınır yok demiş.Fıstık yeşili bir mutfağa hangi renk dolap yaptırayım?Yardım lütfen. Bu arada dolarlar iki renk olacak.Biri ana renk diğeri ise ara renk

Neden fistik yesili sectin mutfaga acik renk yaptirsan krem rengi dolaplarini fistik yesili yap sevmem ben fistik yesilini

benimde koltuklrım yeşil bende yeşile boyattım ama pişman oldum çok boğdu evi.eğer krem yeşilise koltuk takımların kum beji yada kese kağıdı rengi var bu aralar o renkleri kullan.evin daha ferah olur.istersen bir duvarınıda duvar kağıdıyla kaplayabilirsin.tabiki imkanın varsa yoksa açık renk üzerine duvar stikeri alırsın.

bu arada dolaplarıda kesinlikle krem yada beyaz düşün.gerçekten açık renkler daha ferah güzel oluyor.annemlerde lojmanda oturuyor mutfak camı tezgahın üstünde olduğu için biriz perdeler seçtik çok hoş oldu.

fıstık yeşili koltuklara bence portakal çiçeği rengi gider çok yakışıyor o ikisi açık tonnda bi renk öyle turuncu değil yani..

mutfağı da açık renk boyat şampanya,kese kağıdı kum bejı.. dolapları da ben venge rengini çok seviyorum..

Kızlar odalar pembe olacak hem yeşile gidiyor hemde krem rengine mutfak dolaplarını da krem ağırlıklı yeşil de ara renk olarak yaptırıyoruz.Umarım güzel olur.Bitince fotoları paylaşacağım

neden tüm odalari ayni renk boyuyorsunuz ki? lojmanda mecburiyet mi var ? bu konuda fikrim olmadigi icin anlayamadim...

aslinda en güzeli her odayi kendine uygun farkli bir renge boyamak.. bizim her odamiz farkli renk ve oda degistirince insanin ici aciliyor... fikir olsun diye söylüyorum... mesela salonumuzda iki duvar bordo, iki duvar beyaz... cok hos bir görüntü... ve buna ek olarak da kalin perdeler bordo, tüller beyaz.... cok shik duruyor emin olun... bu arada koltuklar gri, yesil arasi bir renk.

bu arada bizim eski koltuklar da bordo idi. o zaman salonumuzda iki karsilikli duvar oldukca acik yavru agzi, diger karsilikli duvarlar da yine cok acik krem di... ve o da cok güzeldi... perde ve tül durumu da yine onlara göre ayni renklerde yavru agzi ve kremdi...

Son düzenleme:
Annemin evinde koltuklar yeşil krem tonlarında. evi su yeşiline boyattılar ve çok güzel oldu.Çook açık bir yeşil tonu var,hiç abartı durmadı. Mutfağını da kenarları krem rengi kapakları ise yeşil ama ona da eskitme diorlar galiba. Çok güzel olmuştu mutfak dolapları da.

Mutfakta elma yeşili çok güzel oluyor.Kahverengi veya beyaz mutfak dolaplarıyla ve yine yeşil aksesuarlarla çok yakışır.

bence kırmızı yaptır yeşille kırmızı muhteşem duruyor ve kremlede süper olur dolaplara gelince kırmızı duvara siyah kırmızıdasiyah beyazda yapabilirisn yeşilse illlaki duvar beyaz yap dolapları bence

X