• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lojman dekorasyonu?

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.520
133
35
Arkadaşlar yakın zamanda lojmana taşınacağım ancak zemin karo ve ben uygun fiyata bir zemin kaplama yapmak istiyorum.

Önerebileceğiniz birşey var mı?

Önce sadece salonu parke yapabilirim, sonra boya yapılacak kendim becerebilirsem strafor karton piyerlerden dekorasyon yapmak istiyorum.

Lojmanın yenilenmesini de bu konudan devam edeceğim ayrıca. Şimdiden teşekkürler

güncelleme : altta lojman yenileme ile ilgili fotoğraflarım var. ama bundan sonraki fotoğrafları buradan devam edeceğim .kapımın camı kırılmasıyla kapımı yeniledim. Folyo 50 tl. kapı ortasına ahşap 60 tl
aYdGWd.jpg

banyom çok kötüydü. Fayansları boyadım. toplam maliyet 60 tl. önceki halinin kirliliğinin kusura bakmayın ustalar çıkmıştı o an içeriden. :)
qvjWrV.jpg

Son düzenleme:
Sizi takipteyim yakın zamanda ben de taşıncam stres bastı şimdiden.Önce eksikleri belirlemem lazım gerçi.Lojmanlar dolaplar konusunda çok yetersiz oluyor.Dolap da yaptıracak mısınız

Sürekli sıcak olan bir şehir değilse kahverengi ya da başka renkte halıflex de olabilir.
Amanın haliflex e bulasmayin bulastirmayin. Senelerce halinizin yikanmadigini dusunun pislik yuvası oluyor. Çok uygun fiyata laminantlar var bence laminant yaptırın. Mutfak dahil. Temiz temiz oturursunuz. Hem fiyat olarak sanmıyorum haliflex cok çok ucuza gelsin. Hemen hemen aynı tutar.

Cevaplar için teşşkür ederim arkadaşlar.

Halıflex i bende hijyenik bulmuyorum kaldı ki evde papağanımız var.

Fiyat karşılaştırması yaptık, Halıflex m2 si 10 , serfloor m2 17-18 tl arasında, parke ise 19-40 arasında değişiyordu.

Lojmandan gidersek parkeyi de kaldırıp götürebileceğimizi öğrendikten sonra şimdilik sadece 30 m2 salon için metrekaresi 19 tl olan parke aldık. Koçtaşta en uygunu ve güzel örnekleri bulduk.

30 metre karesini kendimiz usta bularak 700 tl ye hallettik.

Tuvaltemize eşimle ben derz sürdük çünkü pembe derz kullanmışlar daha öncekiler . Baya bir fark etti. Daha tuvalete yapışkanlı folyo ile dekor yapacağım ama vaktim yok henüz :)

syxk7n.jpg

2mfc3z4.jpg

pybfs.jpg

Cevaplar için teşşkür ederim arkadaşlar.

Halıflex i bende hijyenik bulmuyorum kaldı ki evde papağanımız var.

Fiyat karşılaştırması yaptık, Halıflex m2 si 10 , serfloor m2 17-18 tl arasında, parke ise 19-40 arasında değişiyordu.

Lojmandan gidersek parkeyi de kaldırıp götürebileceğimizi öğrendikten sonra şimdilik sadece 30 m2 salon için metrekaresi 19 tl olan parke aldık. Koçtaşta en uygunu ve güzel örnekleri bulduk.

30 metre karesini kendimiz usta bularak 700 tl ye hallettik.

Süper olmuş bu kadar beklemiyordum.
Tuvaltemize eşimle ben derz sürdük çünkü pembe derz kullanmışlar daha öncekiler . Baya bir fark etti. Daha tuvalete yapışkanlı folyo ile dekor yapacağım ama vaktim yok henüz :)

syxk7n.jpg

2mfc3z4.jpg

pybfs.jpg

Süper olmuş bu kadar beklemiyordum.İyiki parke almışsınız.

Back
X