Lohusayken evde yanliz kalmada sıkıntı olur mu?

Tuvalete ve mutfağa gidince götüremedim ama besiginin altina bıçak ayet koydum

Psikolojiniz iyi değilse yalnız kalmayın. Al basması şaman inancı. Şaman değilseniz inanmayın böyle şeylere. Psikolojiniz bozuksa lohusa değilken de sıkıntı yaşarsınız. Ben 30 günlük lohusayken eşim işe döndü hiçbir sorun yaşamadım ama psikolojim iyiydi.

Tuvalete ve mutfağa gidince götüremedim ama besiginin altina bıçak ayet koydum
Olur gitmeden önce de okuyun bebeği de kendinizi de öyle gidin duaya sıgının hiçbir şey olmaz korkmayın Allâh kulunu koruyor onun her zaman yanında siz duayı eksik etmeyin bebeğinizi de Allah'ım hayırlı evlat olmayı nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah

Al basması nedir bilmiyorum da ben genelde bebekle yalnızdım.

Hâla çoğu zaman yalnızız.

Alışıyor insan.

Nasıl saglam tuttunuz psikolojiyi bni hersey etkilio misal disari cikiyoruz insanlar çok yanasio kimsedende burda fayda gormedigimden tedirgin oluyorum hep kaybetme hep bisi olma yok elimden alcaklar vs korkusu cunku evlendigimizde bile ilk kimseden böle ilgi gormwdik cevreden

İlk 10 gün çok kötüydüm. Ben de zamanında annemi kaybettim lohusayken de çok yalnız kaldım.
Benim gebelikten de önce edindiğim bir huy vardı. Bu konuda kendimi eğittim. Asla bir duygunun esiri olmamak. Bana çok faydası oluyor. Her duyguyu yaşıyorum üzülemkten de kaçmıyorım mutlu olmaktan da. Ama o duyguyla hayatımı yönetmiyorum. Depresif hissettiğiniz an sevdiğiniz bir şeyi getirin aklınıza. Bir de artık annesiniz. Sizi tüümm kalbiyle sevecek masum bir can emanet edildi. Ben annesiz çok zor zamanlar yaşadım. Bir evladın annesiz kalmaması lazım. O yüzden biz anneler toparlanmalıyız.

Kardeşim aç YouTubetan bakara süresini valla öyle bi rahatlarki içini ben iki çocuk doğurdum ikisinde de tek geçirdim eşim işte ben ağlayan bi çocukla tektim hep açardım bi arada uzun süre tek yaşadım eşim şehir dışında çalışıyordu açardım öyle uyurdum çok iyi gelir ruhuna korkma mazlumun herzaman yanında Allah var

Ya burda 29 Ekim kutlamalari var havai fişekler patlio yüreğim ağzıma gelio korkuyorum

Lohusalikta da mı yanlizdiniz

Amin sagolun

Lohusalikta da mı yanlizdiniz
Evet doğum yaptım ne annem ne kaynanam gelmedi 19 yaşındaydım hiç bi bilgim yoktu sürekli ağlayan bi bebek sobalı bi ev büyük bi ev eşim gece yarısına kadar gelmezdi Okuyamadığım için kırklı olduğumdan hep açtım ve dinledim çocuğumla korkularının üzerine git rabbim herzaman senin bebeğinin yanında işi falan bırak aklın bebişte kalıyorsa uzan yanına aç bakara süresini ayetel kürsiyi vallah öyle rahatlarsın rabbim yar ve yardımcın olsun bende hamileyim herzaman Allah yanımızda

İkinizin de başucuna bir kur’an koyun Allahın izniyle birşey olmaz bebeği yalnız bırakmayın. İkiniz yanyana yalnız olmanızda bir sakınca yok bence. Bebek tek kalmasın.

Sagolun sag salim kucaginiza alin inşallah evladinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…