Merhaba arkadaşlar, lohusayken adet olan var mı aranızda? Doğum yapalı 1 ay oldu 5-6 gün önce akıntım tamamen bitmişti beyaza dönerek. Fakat dün adet oluyor gibi karın ağrısı başladı ve kanamam var adet kanaması şeklinde. Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi ? Ara ara leke gelebildiğini biliyorum fakat adet kanaması gibi olunca sormak istedim.
( Kontrole 40 gün dolunca gideceğim. )
Merhaba arkadaşlar, lohusayken adet olan var mı aranızda? Doğum yapalı 1 ay oldu 5-6 gün önce akıntım tamamen bitmişti beyaza dönerek. Fakat dün adet oluyor gibi karın ağrısı başladı ve kanamam var adet kanaması şeklinde. Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi ? Ara ara leke gelebildiğini biliyorum fakat adet kanaması gibi olunca sormak istedim.
Zamaninda dr umun soyledigine gore kimi emzirme suresince oluyormus kimi de benim gb olmuyormus. Lohusalikla alakasi yok aslinda hormonlarla ilgili oldugu icin sut verme donemi etkiliyor adet gormeyi. Ben iki yil boyunca hic adet olmadim mesela. Dr normal oldugunu soylemisti. Kimi ayni duzende adet gorur bu donemde kimi de hic gormez demisti. Ne zaman emzirmeyi kestim ayni duzende adet gormeye devam ettim.