Lohusayken adet olunur mu?

melsumm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
137
76
13
Merhaba arkadaşlar, lohusayken adet olan var mı aranızda? Doğum yapalı 1 ay oldu 5-6 gün önce akıntım tamamen bitmişti beyaza dönerek. Fakat dün adet oluyor gibi karın ağrısı başladı ve kanamam var adet kanaması şeklinde. Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi ? Ara ara leke gelebildiğini biliyorum fakat adet kanaması gibi olunca sormak istedim.
( Kontrole 40 gün dolunca gideceğim. )

Ben ilk kızımda kanamayı sadece 10 gün kadar görmüştüm ve 35. günümde falan normal adet olmaya başlamıştım sonrası düzenli olarak devam etti.

Regli olduysanız lohusalığınız bitti demektir illa 40 gün olması gerekmiyor ki

Zamaninda dr umun soyledigine gore kimi emzirme suresince oluyormus kimi de benim gb olmuyormus. Lohusalikla alakasi yok aslinda hormonlarla ilgili oldugu icin sut verme donemi etkiliyor adet gormeyi. Ben iki yil boyunca hic adet olmadim mesela. Dr normal oldugunu soylemisti. Kimi ayni duzende adet gorur bu donemde kimi de hic gormez demisti. Ne zaman emzirmeyi kestim ayni duzende adet gormeye devam ettim.

Evet , hep bikac ay sonra adet olunduğunu duydum biraz şaşırdım açıkçası Teşekkür ederim.
Yok genelde 30/40 gün arası olunuyor. Ben 38. Gün oldum mesela. Daha uzun sürede olmayanlarda olabiliyor tabi

Ben de 40. Gün falan normal adet dönemine geçiş yaptım. Önce lohusa kanaması sandım ama değilmiş :)

Tam 40 gün kanamam sürdü kanamam bittikten birkaç gün sonra da regl oldum 2. reglimi de oldum hatta. Eskisi gibi düzenli oluyor benim şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…